Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nu o sa te mai trezesti niciodata OBOSITA. Incearca acest remediu pentru un SOMN ODIHNITOR

Indiferent de varsta, oboseala nu iarta! De cate ori te-ai trezit simtindu-te obosita? E greu sa te dai jos din pat si este si mai greu sa faci fata unei zile lungi, mai ales cand te simti lipsita de energie. Pune acest mix sub limba, in fiecare seara inainte sa dormi, si nu te vei mai simti extenuata atunci cand te trezesti.

Specialistii spun ca, in medie, omul are nevoie de 8 ore de somn, dar in ziua de azi timpul este considerat un lux. In timpul zilei intervin diferite aspecte care iti pot rapi o ora-doua de somn. Desi nu pare mare lucru, lipsa a cateva ore de somn se reflecta in atitudinea de a doua zi. Esti morocanoasa, tafnoasa si lipsita de vlaga.

Desigur, iti reincarci energia cu cateva cafele de-a lungul zilei, dar acest lucru nu este benefic pentru corpul tau. Dupa ce efectul cafeinei trece, te vei simti epuizata. Daca stai departe de tehnologie (televizor, laptop, telefon) cu cel putin o ora inainte de a te culca, vei vedea ca o sa adormi mai usor, iar a doua zi te vei simti mai relaxata.

Pe langa renuntarea la tehnologie, poti apela la acest remediu natural pentru un somn odihnitor. Poti prepara acasa un amestec care te va ajuta sa dormi mai bine si sa te simti linistita a doua zi.

CITESTE SI: Poti sa tragi un pui de somn de 10 minute si iti ajuta sanatatea cum nici nu te gandeai!

CITESTE SI: CHIAR FUNCTIONEAZA! Iata cel mai simplu remediu pentru INSOMNII

Principalul ingredient? Sare de mare (Himalaya).

Sarea de Himalya ajuta glandele sa lupte impotriva bolilor si te poate ajuta si daca vrei sa scapi de kilogramele in plus. De asemenea, este recomandata oamenilor care sufera de depresie, deoarece aceasta sare regleaza nivelul de serotonina din creier, dar si melatonina, care este esentiala pentru somn.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 5 lingurite de miere de albine cu o lingurita de sare de mare. Amesteca bine si in fiecare seara, inainte sa te pui in pat, pune-ti putin din compozitie sub limba. A doua zi cand te vei trezi, o sa observi efectele. Te vei simti mai odihnita si pregatita pentru o zi noua de munca.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top