Connect with us

Revistateo.ro

Nu a mers la medic pentru ca sotul sustinea ca sunt prea saraci. Intre timp tumoarea pe care o avea a ajuns la 97 kg

Inedit

Nu a mers la medic pentru ca sotul sustinea ca sunt prea saraci. Intre timp tumoarea pe care o avea a ajuns la 97 kg

Devi Kamlesh , o femeie din India in varsta de 45 de ani, nu a mers la medic pentru ca sotul sustinea ca sunt prea saraci. Intre timp tumoarea pe care o avea a ajuns la 97 kg. Femeia a suferit timp de 5 ani, pentru ca nu a dorit sa iasa din cuvantul sotului sau, care sustinea ca familia nu are bani pentru ca ea sa mearga la un control medical.

Durerile sale erau insuportabila, asa ca dupa ce sotul a decedat, ea a hotarat ca este momentul sa faca ceva in privinta sanatatii ei si a mers de urgenta la spital. Nu mai putea suporta nicio clipa tot chinul pe care il rabdase atat de mult timp.

CITESTE SI: A CREZUT CA ARE O SIMPLA ECZEMA DAR AVEA O BOALA DE PIELE FOARTE DUREROASA

CITESTE SI: LEGATURA DINTRE SUTIEN SI CANCERUL LA SAN

Medicii au fost socati sa descopere o tumoare de marimea unui pui de elefant. Doctorii din Meerut (zona nordica a Indiei), au hotarat sa o opereze pe femeie fara costuri, ca parte a unui program ce sustine accesul bolnavilor fara posibilitati materiale la serviciile de sanatate.

Operatia a durat 3 ore si tumoarea a fost indepartata cu succes din ovarul drept al femeii. Cand au pus-o pe cantar, toti au fost uluiti: Devi Kamlesh a carat in toti acesti ani greutate a aproximativ 28 de nou nascuti.

Medicul care a operat-o a declarat: „Avea dureri crunte cand a ajuns la spital. Daca ai intarzia putin aceasta tumoare ar fi ucis-o. Trei unitati de sange au fost folosite in timpul interventiei, iar pacienta a fost dusa imediat la terapie intensiva. Acum se recupereaza foarte bine.”

tummoare1

tumoare2

Spitalul a contactat chiar si reprezentatii Cartii Recordurilor din India, pentru ca aceasta sa fie cunoscuta drept cea mai mare tumoare vazuta vreodata. Ei sustin ca in toata cariera nu au intalnit o astfel de problema si nu isi imagineaza cum femeia a reusit sa suporte durerile groaznice timp de 5 ani, doar de dragul sotului sau.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top