Connect with us

Revistateo.ro

Nu le spune aceste lucruri colegilor tăi de muncă

Inedit

Nu le spune aceste lucruri colegilor tăi de muncă

1. NU VORBI DE RĂU PE NIMENI
Este bine să te abții, chiar dacă ești nedreptățită și toată lumea vede asta. Fie că este vorba de șeful care îți face viața imposibilă sau de colegul nou care te privește urât, încearcă pe cât posibil să nu provoci niciun fel de discuție pentru că te-ar putea afecta.

2. NU ACUZA FĂRĂ SĂ FACI NIMIC
Dacă nu ai de gând să rezolvi problema care te incomodează, nu te plânge tot timpul de aceasta. Cel mai bine este să stai de vorbă cu persoana cu care trebuie să reglezi niște lucruri, fie el coleg, supervizor sau șeful direct.

3. NU FACE COMENTARII SEXUALE
Chiar dacă știi că șeful tău este pervers și aduce pe cineva în biroul său, care poate deveni apoi șeful tău adjunct, încearcă să nu te revolți, chiar dacă nu este o situație corectă. Așa cum vine o secretată nouă la birou poate și pleca.

4. NU DIVULGA INFORMAȚII DESPRE NICIUN CLIENT
Uneorii colegii își dau coate între ei atunci când apare câte un client mai puțin pregătit. Acesta nu este nici pe departe un motiv de distracție la locul de muncă, în primul rând pentru că nu este de bun simț.

5. GLUMELE TALE POT JIGNI
Chiar dacă îți place să glumești, nu toată lumea gustă glumele tale. Fiecare persoană are un tip de umor, fiecare rezonează la anumite glume și ”miștouri”, așa că asigură-te dinainte că persoanele cu care lucrezi cot la cot pot primi astfel de glume.

6. NU TE SPOVEDI LA LOCUL DE MUNCĂ
Niciodată să nu vorbești despre viața ta personală, chiar dacă greutățile tale nu sunt cunoscute de către colegii tăi de muncă. Arătându-ți latura sensibilă vei putea fi ușor atacată pe urmă sau chiar șantajată. Nu uita că fiecare luptă pentru salariul și imaginea sa, iar unele persoane ar călca pe cadavre, la propriu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top