Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018 Minerva Berbec - Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Berbec – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Berbec – 2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viața lor.

De fapt, vor face față mai multor situații, vor arăta o atitudine responsabilă și matură în alegerile lor iar acest lucru îi va surprinde chiar și pe ei la început. Astfel, ar putea fi greu de înțeles modul în care au reușit în cele din urmă să fie luați în seamă într-un context dificil, care însă face ca ei să nu se dea bătuți.

  • Stăpânul semnului – Marte
  • Culoarea specifică – roşu, alb şi roz.
  • Metalul caracteristic – fierul.
  • Cristalele semnului – rubinul, rodocrozitul, granatul, piatra sângelui, ametist, cuarţ roz, carneol, jasp roşu.

Oportunitățile

Până în 8 noiembrie 2018, se vor bucura să petreacă timpul liber alături de cei dragi, în timp ce Jupiter le tranzitează Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel și ar putea, în cele din urmă, să rezolve unele probleme vechi, cu rudele apropiate care le-au creat probleme sau cărora le-au pricinuit neplăceri juridice.

Cei care dispun de ceva resurse vor dori să investească în casă, să-şi schimbe locuinţa sau să-şi cumpere o alta, aşa că paginile de imobiliare ale ziarelor îi vor atrage ca un magnet. De asemenea, ar putea apela la revistele pentru casa şi grădina şi amenjarea lor, care vor deveni o adevărată sursă de inspiraţie.

Ar putea să-şi vândă apartamentul sau casa cu un preţ foarte bun, ar putea face un schimb de locuinţă avantajos sau ar putea găsi un apartament de închiriat pe termen lung. Dacă au casă şi doresc să mai construiască un corp de clădire sau să mai ridice un etaj, vor primi cu uşurinţă aprobarea să o facă.

Ca întotdeauna, vor fi atraşi de lucruri vechi, de antichităţi și acum, le vor descoperi pe cele mai frumoase şi mai adecvate casei lor. Se vor simţi foarte apropiaţi de părinţii şi copiii lor.

Pe 10 octombrie 2017 Jupiter a intrat în Scorpion, unde va sta până pe 8 noiembrie, când va intra în domiciliu. Va urma o perioadă benefică, în sensul că se vor bucura de tot ceea ce le va oferi viaţa.

Vor participa la festivaluri, expozitii şi spectacole interesante și vor urmări cu asiduitate rubricile de divertisment de la televizor şi de pe internet.

Cei care sunt singuri vor găsi o companie romantică pentru distracție, iar cei care sunt într-o relaţie vor fi obligaţi să ia o decizie – încotro se îndreaptă aceasta; cei care sunt părinţi se vor bucura să petreacă timpul cu copiii lor.

Dacă sunt femei care doresc să rămână însărcinate, acum este un moment excelent pentru că le va fi mult mai uşor să conceapă un copil decât în alte perioade ale anului. După 7 martie, când Jupiter va intra în retrogradare, se stinge și perioada intensă de fertilitate.

Provocările – Horoscop 2018 Minerva Berbec

Până pe 31 decembrie 2017, Saturn va schimba semnul, va intra în domiciliu din Casa a 9-a a străinătății, a drumurilor lungi și studiilor academice, a filosofiei și credinței, ca apoi pe 8 februarie să treacă în Casa a 10-a, a imaginii sociale și a carierei. Vor continua să fie din ce în ce mai atenţi la cheltuielile pe care le fac, iar cei care doresc să-şi cumpere un apartament vor căuta instituţia financiară care oferă cel mai bun credit ipotecar. Tot acum vor urmări cu atenţie în ce condiţii să-şi sporească avutul, care bancă dă cel mai bun comision, ce pachet de servicii este mai rentabil. Atenţie, dacă nu îşi achită impozitele şi taxele la timp, penalităţile ar putea fi mult prea costisitoare.

Neptun sugerează, undeva în perioada martie – mai, că prin cineva apropiat – părinţii, partenerul de viaţă ori cel de afaceri, economiile sale ar putea creşte vertiginos, ceea ce pentru nativii Berbec va fi o încântare.

Posibil ca mulţi dintre ei să primească fie dividendele de la care îşi cam luaseră gândul, fie le va fi mărit salariul cu avantajele care decurg din aceasta sau cei care au afaceri ar putea primi o ofertă de colaborare ori de asociere de nerefuzat. Este bine însă, înaite de a semna orice act, să verifice bonitatea celui care face oferta, ca măsură de prevedere.

Familia, dragostea și viața socială – Horoscop 2018 Minerva Berbec

Este o componentă foarte importantă din viaţa nativilor sau celor cu Ascendentul în Berbec. Ei bine, din acest punct de vedere, avem o mulțime de vești bune. În primul rând , o mișcare în ceea ce priveşte spaţiul locativ, lucru de care aminteam şi mai sus. Vor caută sa-şi mărească spaţiul, ba chiar să fie cât mai luxos posibil.

Multi dintre ei nu îşi vor părăsi domiciliul actual ci vor cumpăra fie o casă, fie un al doilea apartament. Posibil ca cei care au casă să o renoveze sau să o extindă.

Există sprijin emoțional și probabil, financiar, din partea familiei pentru a-şi atinge scopurile pe care şi le propun – schimbă mobila sau doar câteva piese de mobilier, ridică încă un etaj la casă sau fac modificări în apartament, orice este posibil.

Apoi, există o latură mai mult culturală și de rafinament în tot ceea ce se întâmplă acum în casă. Poate că unul dintre parteneri sau copilul vor decide să facă o facultate ori se vor înscrie la o instituţie de învăţământ superior on-line. Cei care au talent şi răbdare, se vor apuca de scris ori vor descoperi valenţele lecturii, dincolo de agitaţia cotidiană.

La nivel psihologic este indiscutabil, un an de progres. Starea de spirit generală este pozitivă, sunt optimişti şi încrezători în ceea ce fac. Vor remarca profunzimea psihologică a evenimentelor şi vor fi surprinși de înţelegerea de care dau dovadă. Au o mai bună capacitate de a-şi dirija emotiile, care pentru ei sunt o adevărată forţă, într-un mod corect, coerent și pozitiv. Stările de bună dispoziţie dau naștere la evenimente fericite, nu?

Marte începe anul în Capricorn, în exaltare și în Casa a 7-a, ceea ce ar putea sugera mai mult timp petrecut cu familia şi că vor pune un accent mai mare pe plăcerea de a sta acasă, de a amenaja şi a repara ceea ce este de reparat. În preajma datei de 1 aprilie ar putea să cumpere sau să vândă o casă. Alţii ar putea deveni bunici sau sunt deja bunici şi îşi vor asuma educaţia nepoţilor.

Venus va tranzita şi ea semnul Berbec între 6 şi 29 martie, fapt care arată o preocupare mai intensă pentru înfrumusețarea casei – altă zugrăveală, alt mobilier sau obiecte de artă.

Universul le oferă acestor nativi foarte multă libertate de mişcare în ce priveşte dragostea și căsătoria, faţă de care însă, ei manifestă o oarecare lipsă de interes.

Se pare că alte lucruri sunt mai importante pentru ei decât dragostea. Sinceră să fiu, mă aștept ca status quo-ul lor să prevaleze, adică cei căsătoriți să rămână căsătoriţi și cei singuri să rămână singuri. Şi deși căsătoria nu este o prioritate, transpare dragostea de viață şi fără căsătorie.

Pentru dragoste uşile se vor deschide încă de la început de an, când vor avea Nodul Nord prin Casa a 5-a, a iubirii și a copiilor, ceea ce îi va face fericiţi pe unii dintre ei. Oportunităţile din prima parte a anului sunt mai mult de natura amuzamentului decât sentimente care să se concretizeze.

Este o perioadă în care, mai de grabă, se pot ţine de studiu și sunt preocupaţi de propria educaţie. Tot acum se aprinde în ei dorinţa de a arăta că tot ce fac este bine sau sunt experţi în vreun domeniu despre care vor să afle mai multe, ultimele noutăţi cum am spune. Chiar dacă mariajul nu este o prioritate, nu înseamna că o relaţie abia începută nu poate să se transforme, pe parcurs, în ceva mai serios şi mai profund.

Sextilul lui Venus cu Pluto, în perioada 21 – 30 decembrie este o fereastră deschisă oportunităţilor financiare, și implicit o intensificare a intimității: posibil ca o flacără stinsă să se reaprindă, o idilă din trecut să revină, posibil ca vreun membru al familiei să le prezinte pe cineva iar inima lor să o ia la galop.

Pot descoperi că cineva interesant locuieşte în vecini ori o întâlnire întâmplătoare poate aduce neştiutul şi misterul unui suflet care nu are pereche. Alte posibilităţi ca aceşti nativi să se îndrăgostească ar fi în perioadele: 13 iunie – 10 iulie, când Venus le va tranzita Casa Iubirii sau între 25 iulie şi 3 septembrie, când Soarele se va afla în tranzit prin Casa Iubirii.

Cuplurile, în special cele tinere, vor trebui să supravieţuiască tranzitului dur a lui Marte şi a lui Venus. Primul va retrograda între 26 iunie şi 26 august, cea de-a doua între 5 octombrie şi 16 noiembrie. Este dragostea suficient de puternică pentru a rezista? Tranzitul prin Balanță, în domiciliu, va dura aproximativ o lună, din 6 august până în 9 septembrie, unde va reveni când va retrogada de pe 30 octombrie până în 2 decembrie.

Prezenţa ei în Balanță va testa multe poveşti de dragoste şi va zdruncina la fel de multe căsnicii. Există posibilitatea ca relaţia să se transforme în ceva nou, lucru și mai bun pentru a ieși din impas.

Cum vor depăşi perioada de criză va depinde de modul în care vor face faţă provocărilor și cum vor soluţiona criza. Sunt convinsă că cele mai multe căsătorii vor supraviețui. Cei care, însă, nu au ştiut sau nu au putut salva nimic, vor avea ocazia să întâlnească un alt partener, undeva la începutul lunii august.

Ca și anul trecut, viața personală, dragostea și căsătoria tinerilor Berbeci vor fi  extrem de instabile. Dragostea vine si pleacă iar reacţiile lor impulsive au nevoie de echilibru.

Marea provocarea pentru ei, este să aleagă între angajament şi propria libertate. De asemenea, îi sfătuiesc să fie atenţi la prieteni, pentru că nu toţi cei care îşi spun aşa sunt într-adevăr prietenii lor. Prieteniile au fost importante în anii care au trecut, dar acum mai importantă mi se pare persoana lor.

Dacă însă nu există nicio relaţie, vor da mai multă atenţie prietenilor şi vor petrece mare parte alături de ei. Ca și în anul trecut, vor fi implicați în activitățile de grup și să-şi facă noi prieteni sau să-şi apropie colegii de şcoală, de facultate, de serviciu. Prietenia este bună prin faptul că este gratuită și, pe de altă parte, neangajantă, lucru care îi fascinează cel mai mult în 2018.

Finanțele și Cariera – Horoscop 2018 Minerva Berbec

Nici banii şi nici cariera nu sunt pe primul plan în acest an. Aş spune că mulţi dintre nativii Berbec par mulțumiți cu status quo-ul lor.

Sunt acolo unde îşi doresc să fie, sunt pe drumul lor şi nu simt nevoia să schimbe nimic din ceea ce au. Asta nu înseamnă că nu sunt atenţi la cariera lor sau că nu au venituri, nu! Doar că alte chestiuni au prioritate în 2018.

De exemplu, Jupiter în Casa parteneriatelor pentru o vreme, arată că cei mai mulţi dintre ei sunt mai interesați de armonia emoțională decât de partea materială.

Dacă au și bani, cu atât mai bine. Dar, dacă vor alege zona pe care doresc să o cultive, fiţi siguri că vor alege zona de confort emoțional și viața de familie. În ultimii ani , majoritatea nativilor Berbec s-au confruntat cu teste financiare severe, s-au definit prin supravieţuire şi cei mai mulţi dintre ei au corectat erorile şi şi-au îmbunătățit strategia generală în ce priveşte resursele financiare, indiferent de ce natură au fost ele. Acum sunt centraţi pe alte lucruri, cum ar fi dezvoltarea intelectuală.

Câștigurile vor fi mai bune decât anul trecut. Ar trebui să realizeze un salt frumos al veniturilor după 8 noiembrie, cand Jupiter se va mută în Săgetător. Banii vin spre ei cu uşurinţă, ca şi cum s-ar distra pe terenul de joc. Sunt bani care vin din alte surse, prin flerul lor și nu prin strategie, din terenuri sau alte speculaţii financiare.

Au noroc la speculații dar să-şi asculte intuiţia şi să nu îşi forţeze norocul atunci când simt că trebuie să se oprească. Artiştii sau cei care își câștigă traiul în acest fel, vor avea un an de varf. Creativitatea lor este nu doar la cote ridicate, dar ei însuşi sunt populari şi profitabili.

Cei care câștigă bani în alte moduri decât angajaţi cu un venit stabil, vor fi extrem de creativi. Pentru multi dine ei  creativitatea financiară se va traduce printr-un echilibru administrativ pentru care vor depune puțin efort.

Sportivii și antrenorii vor avea un an financiar mai mult declarativ. Abia odată cu intrarea lui Jupiter în domiciliu le vor crește veniturile, în acelaşi timp cu creșterea cheltuielilor, aşa că îi sfătuiesc să fie atenţi cum îşi administrează veniturile.  Prudenţa este cheia pentru sănătatea financiară. Ca întotdeauna, Jupiter, generos, le va aduce foarte mult dar cu toate acestea, trebuie să nu uite simțul proporției.

Majoritatea oamenilor consideră venirea pe lume a unui nou copil o cheltuială în plus şi la prima vedere, aşa şi este. Dar un copil aduce cu el noi oportunități financiare. El sau ea vin pe lumea bine aprovizionaţi astral.

Două eclipse totale de lună vor afecta finanţele şi viața de familie. Una este pe 31 ianuarie, iar cealaltă pe 27 iulie, pe axa Leu – Vărsător. Acestea vor produce schimbările necesare în segmentul financiar, asigurând bonitatea pe termen lung. Pe termen scurt, le-ar putea crea un moment de criză dar aceste lucruri le vom discuta la momentul respectiv, în cadrul previziunilor lunare.

Venus intră în mişcare retrogradă odată la doi ani şi va face la fel şi anul acesta, ceea ce va afecta nu doar sectorul afectiv, ci şi pe cel financiar.

Retrogradarea ei în Balanță nu va opri câștigurile dar va cauza iritaţie, blocaje şi întârzieri. Cel mai important lucru, de reținut în această perioadă, este să-şi concentreze atenţia pe analiza datelor cu care operează, pe achizițiile în derulare, investițiile și angajamentele financiare pe care le au. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, iar judecata lor nu este limpede.

Investitorii ar trebui să analizeze piaţa de capital, să verifice proprietăţile pe care le au – hoteluri, restaurante, depozitele din bănci – aur, bijuterii, bani, facturile la utilităţi, în special la energia electrică şi să urmărească fluctuaţiile pieţii de capital în sectorul divertismentului.

Nu trebuie să cumpere orbeşte tot ce le iese în cale, ci să gândească puţin, să analizeze, să studieze şi să cerceteze piaţa, pentru că există oportunități de profit şi pentru ei, doar să fie siguri de ceea ce vor să achiziţioneze.

Venus este o planetă care se mișcă foarte repede şi, de obicei, trece prin toate semnele zodiacului în fiecare an. Câștigurile și oportunitățile au tendința de a veni spre ei dintr-o varietate de surse și într-o multitudine de moduri. Această tendință continuă şi în acest an.

Saturn, planeta carierei va fi tot în casa a 10-a, tot anul 2018 dar și anul viitor. O poziţie care a avantajat sectorul profesional al nativilor Berbec, nu atât prin banii proveniţi din muncă proprie cât prin venituri din alte resurse și prin imagine. Cariera lor poate cunoaşte cote nesperate prin abilitățile de administrare financiară și de comunicare de care vor da dovadă.

Dacă pot evalua, reorganiza bugetul şi pot găsi soluţii de ieşire din criză, vor reuşi, deoarece Saturn primește aspecte bune pe aproape tot parcursul anului. În plus, se vor forma mai multe trigoane regale în semne şi case de pământ în acest an, ceea îi poate ajuta, le poate sprijini eforturile și îi poate face să dea pinteni succesului în carieră.

Prezența lui Pluto în Capricorn prevestește o transformare pe termen lung atât în carieră cât şi în muncă. Acum vor avea o imagine de ansamblu clară, care le va permite să elimine greşelile din trecutul lor profesional, relaţiile toxice de la locul de muncă dar şi atitudinile neconforme cu statutul lor.

Ce ar putea perfecţiona – Horoscop 2018 Minerva Berbec

Să-şi antreneze mintea și abilitățile de comunicare, să-şi lărgească vocabularul, să citească şi să scrie mai mult, chiar şi mail, dacă nu scrisori de-adevăratelea. Tinerilor le-aş sugera un jurnal în care să-şi scrie gândurile, să-şi extindă competenţele urmând cursuri de specializare care le plac, ca să afle mai multe despre complexitatea echipamentelor de comunicare, mai ales că suntem în plină eră a calculatorului şi cei mai mulți oameni nu au trecut dincolo de elementele de bază.

Să afle mai multe despre diferitele medii de publicitate disponibile și cum să le acceseze, deoarece o lume nouă se va deschide pentru ei și orizonturile carierei se vor extinde.

Trebuie să fie mai precişi în gândire și vorbire, în sensul de a analiza mai întâi ce vor să spună şi abia apoi să reacţioneze, astfel vor evita judecățile pripite și nu vor mai regreta ce spun. Să comunice doar atunci când sunt siguri de faptele și de poziția lor. Îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare îi va impresiona superiorii.

Să încerce să înțeleagă ce impact au cuvintele lor, pentru că vor fi capabili să îi înveţe şi pe alții să-și exprime gândurile într-un mod mai puțin conflictual.

2018 este, de asemenea, un an bun pentru a face progrese de natură psihologică, deoarece vor ajunge la perspective profunde cu privire la modul în care procedează ceilalţi, iar aceste descoperiri le vor aduce mulţumire.

Din toamnă vor găsi liniştea într-un hobby creativ, probabil, un sport la îndemână. Creativitatea lor va alunga starea proastă de spirit și va ajunge un soi de piață de desfacere pentru excesul emoțional.

Sănătate – Horoscop 2018 Minerva Berbec

Aspectele legate de sănătate sunt frumoase şi în acest an. Cu excepția lui Jupiter, toate planetele lente fac aspecte bune, care îi favorizează. Segmentul sănătate este atât de bine susţinut, încât nu trebuie să fie prea preocupaţi de el. Sigur vor exista perioade de epuizare energetică dar vor fi de scurtă durată.

Ele provin de la tranzitul planetelor personale însă nu sunt suficiente pentru a provoca boli grave. Cei care totuşi se confruntă cu anumite probleme de sănătate, în 2018 acestea vor scădea în intensitate .

Deoarece Mercur se mișcă foarte repede, el fiind una dintre planetele răspunzătoare pentru sănătate, şi stările de sănătate se vor schimba rapid tot anul, lucru normal pentru nativii Berbec. În schimb, starea de sănătate a unui membru al familiei, mai ales a unui părinte, pare a fi mai delicată în acest an iar intervenţia chirurgicală va fi, în ultima instanţă, metoda de tratament adecvată.

Le-aş propune o cură de purificare, mai precis un regim de detoxifiere . Sănătatea poate fi îmbunătățită prin eliminarea din organism a deşeurilor şi produşilor de catabolism. De asemenea, sugerez o schimbare de dietă cu una mai bună, care să implice şi cultivarea echilibrului emoțional și psihologic dar și un hobby creativ.

Depresia este cel mai mare duşman al lor. De asemenea, Berbecii au nevoie de mai multă grijă pentru picioarele lor și vor obține rezultate bune prin masaj reflexogen.

Şi soţul sau iubitul pot beneficia de o dietă mai bună, însoţită de evitarea alcoolului, a consumului de cafea, a tranchilizantelor sau energizantelor și stări metafizice alternative – tehnici de meditaţie sau de vindecare .

Pentru copiii Berbec statusul postural poate crea probleme, deoarece ei cresc foarte repede, în special băieţii. Aşa că o vizită la un chiropractician sau specialist în osteopatie  vor face minuni în ceea ce priveşte îndreptarea coloanei. Şi nu în ultimul rând, exercițiul fizic viguros este la fel de bun ca oricare altă terapie.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top