Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018

Vine anul schimbării pentru RAC. Ce se întâmplă din martie 2018

Martie 2018 este luna schimbărilor conform Horoscopului anual scris de astrologul nostru Minerva. Horoscop 2018 Minerva RAC – Sarcina majoră pentru 2018 este de a-şi întelege inima. Ultimii doi ani au fost destul de grei în anumite privinţe. Au avut de plătit datorii vechi dar au fost puternici şi tot ceea ce au câștigat a fost cu sudoarea frunţii. În 2018 vor începe să vadă roadele eforturilor lor.

Horoscop 2018 – Vezi previziunile pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Mulţi Raci au aspirații mari, iar acest lucru este bine. Dar, pentru a le realiza, trebuie să-şi antreneze serios muşchii spiritualului și ai mentalului.

  • Stăpâna semnului: Luna
  • Culoarea specifică: alb, argintiu
  • Metalul caracteristic: argintul
  • Cristalele zodiei: piatra lunii, opalul, sideful, agate albe, cuarţul alb ş.a.

Horoscop 2018 Minerva RAC Oportunităţile

Horoscop 2018 – Alege altă zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Oportunităţile financiare, personale și profesionale sunt la ordinea zilei în 2018. Deși majoritatea planetelor lente nu îi ajută, la propriu vorbind, cel puțin nu îi deranjează şi asta înseamnă foarte mult. Deci, puține obstacole care să blocheze obiectivele lor, aşa că vor putea să viseze şi să se lanseze în varii proiecte, tot anul.

Intrând în Scorpion, pe 10 octombrie 2017, Jupiter le-a oferit şi le oferă în continuare, un impuls pe care aceşti nativi l-au preluat iar cei care au ştiut cum să-l pună în valoare şi-au atins scopurile.

2017 a fost un an de mutaţii afective, curiozitate şi nevoia de a învăţa să citească printre rânduri şi în care mulți Raci au început să exploreze dimensiunea spiritualului serios și chiar, științific, tendință care va continua şi în 2018. Important este să ia abordarea științifică, nu cea sceptică şi să aprofundeze elemente care ţin de fenomenul spiritual, care nu trebuie dovedit altora, ci sieşi.

Dacă privim în ansamblu anul care vine, vedem că elementele de foc și de aer vor fi cele mai puternice, iar apa și pământul cele mai slabe. Lipsa accentului dat de elementul apă, elementul nativilor Rac, nu ar trebui să fie o problemă pentru ei până în noiembrie, când Jupiter se va muta în Săgetător.

Dar până atunci, le va oferi toată energia de care au nevoie. Vor exista mai multe perioade, în care va fi doar o planetă sau nicio planetă în Rac. I-aş sfătui să se pregătească mental pentru multă insensibilitate şi nerecunoştinţă din partea celor cu care lucrează sau pe care i-au ajutat, printre altele.

Nu este vorba despre o persoană rău intenţionată sau lucruri rău intenţionate, ci doar o perioadă astrală care va trece. Să nu pună aceste lucruri la inimă, să nu clocescă planuri de răzbunare, dar mai ales să nu-şi cheltuie timpul și energia cu ele, ci pur și simplu să fie conștienți că este doar o perioadă care va trece.

Jupiter s-a mutat în Scorpion și în Casa a 5-a, a copiilor și a iubirii, semn că viața lor sentimentală va creşte substanţial şi nu vor duce lipsă de nimic. Câștigurile sunt bune şi înainte de această dată, dar o creştere financiară semnificativă nu se va înregistra decât după 8 noiembrie 2018.

Ca şi anul trecut, şi 2018 va fi un an de viață trăită din plin, cu mâncare bună, un vin bun, călătorii, haine în vogă și îndeplinirea unor…fantezii senzuale. Să nu uite că cele mai importante aspecte ale vieții lor în 2018 sunt corpul, felul cum arată, stima de sine și aspectul financiar, datoriile pe care le au şi achitarea lor, plata taxelor şi impozitelor, sexul, lucrurile profunde ale vieții cum ar fi latura spirituală, reîncarnarea și transformarea interioară, sănătatea și munca.

Horoscop 2018 Minerva RAC Provocările

Pe 31 decembrie 2017 Saturn a intrat în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel. Dragostea va deveni mai profundă acum şi îi va responsabiliza pe nativii Rac, care vor dori un angajament solid, stabilitate dar mai ales, le va da timp să se maturizeze.

Mulţi nativi Rac au început o relaţie serioasă în 2017, unii s-au logodit, alţii au devenit părinţi, alţii s-au căsătorit iar cei tineri se confruntă prima oară cu un Saturn în Casa căsătoriei şi a creativităţii.

Ar trebui să îi sperie? Nu. E drept însă că Saturn a fost cel care i-a forţat să renunţe la alegerile puerile şi să îşi asume relaţiile de substanţă.

Tot influenţa lui a fost cea care a stat la baza deciziei unora dintre nativii Rac de a avea copii, i-a făcut să îşi asume aceste responsabilităţi în ciuda tuturor argumentelor pro şi contra. Unii vor fi supărați că barza nu se arată dar le trebuie răbdare, odihnă şi detaşare.

Cei care sunt într-o relaţie de ceva timp, este posibil să aibă temeri cu privire la venirea pe lume a unui copil, chiar dacă, iniţial, sarcina ar fi fost un șoc neplăcut pentru ei. Racii care sunt părinţi singuri vor avea nevoie şi ei de răbdare şi înţelepciune pentru a câștiga afecțiunea, respectul și încrederea copiilor care au rămas în grija lor.

Sfatul meu este să nu se apuce să le împuie capul cu tot felul de murdării la adresa celuilalt părinte – ne-a părăsit, nu ne-a mai vrut, şi-a găsit altă familie ş.a.

Mulţi nativi Rac au avut nevoie de timp ca să înţeleagă realitatea sentimentului de iubire, aşa că programarea datei căsătoriei nu va avea nimic din spontaneitatea dragostei la prima vedere, dar le va da sentimentul de siguranţă, legătura de care au nevoie.

O altă direcţie în care este posibil ca aceşti nativi să-l fi resimţit pe Saturn, este cea a pasiunilor colaterale. Este posibil ca un hobby să se fi transformat, pentru ei, într-o mică afacere. Cum este posibil? Simplu. Saturn este foarte serios când se pune problema obținerii unui profit cât de mic.

Cu Pluto în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel, nativii Rac au o perioadă lungă de timp în care să analizeze şi să renunţe la relațiile toxice, încărcate doar sexual, care au fost rodul unei atracţii motivată de golul emoţional, de singurătate, de posesivitate, gelozie, invidie și neîncredere.

Da, o mulțime de atitudini, reacţii, trăiri sau fapte care implică partenerii de viaţă, de afaceri sau duşmanii declaraţi, se vor dezamorsa.

Dacă sunt singuri, acum este posibil să-şi dorească să clarifice modul în care vor dori să meargă mai departe sau dacă doresc să-şi găsească jumătatea, vor şti în ce direcţie să o apuce. 2

4 mai şi 26 decembrie 2018, sunt două date care se pretează la o seară romantică dar, de fapt, se pot întâmpla multe evenimente plăcute: să-şi planifice concediul şi să ia o decizie în acest sens, să realizeze că sunt îndrăgostiţi de partenerul lor până peste cap şi să propună să se căsătorească, să demareze împreună o afacere, să primească sau să ofere un inel de logodnă sau să stabilească data căsătoriei, mai ales cei care au o relaţie de foarte mult timp.

Horoscop 2018 Minerva RAC Familia, dragostea și viața socială

Asemenea nativilor Taur şi nativilor Rac le plac relațiile stabile, angajamentele care implică responsabilitate şi se simt în largul lor atunci când relația este clar definită și toată lumea știe care este statutul lor. De obicei, când se căsătoresc o fac pentru o viață şi sunt de o loialitate proverbială.

Există un mic secret, care îi caracterizează până la urmă şi anume că, cei mai mulţi dintre ei, nu vor admite ca mariajul sau relaţia să fie doar o corvoadă, o datorie civică şi atât.

Ei intră într-o relaţie doar atunci când sunt convinşi că au găsit bărbatul sau femeia cu care să îşi întemeieze familia pe care şi-o doresc. Căsătoria este doar o cale, un mijloc pentru atingerea unui scop,mai degrabă decât un scop în sine, pentru că familia este scopul final.

Cine iubeşte un nativ Rac trebuie să fie atent la sensibilitatea acestuia pentru că poate fi rănit foarte uşor. Va trece o bună perioadă de timp până când îi vor accepta şi odată acceptaţi vor realiza cât de profunzi sunt nativii Rac, pentru că orice nimic îi supără – tonul vocii, irascibilitatea celor din jur, o privire mai acătării sau o expresie a feţei, toate acestea îi pot destabiliza emoţional.

Cel mai mic gest poate fi interpretat prăpăstios de afectuoşii Raci. Le va fi greu să se obişnuiască cu ei, dar odată cunoscută sensibilitatea lor, partenerul Rac va fi un partener de cursă lungă. Trebuie acceptaţi aşa cum sunt şi să nu uite că Racii reacţionează nu atât de mult la ceea ce li se spune, cât la starea pe care o au în acel moment. Siguranţa relaţiei a fost un punct sensibil pentru nativii Rac, încă din 10 octombrie 2017.

Din nefericire, Saturn nu o va părăsi prea curând, chiar dacă intră în domiciliu, astfel că vor avea timp să învețe o mulțime de lucruri despre problemele sufleteşti.

Găzduirea lui Saturn într-o casă a afectivităţii nu este altceva decât un avertisment, pentru că Saturn nu este în nici un caz o planetă care să sugereze iubire sau romantism. Nativii Rac au fost și încă sunt printre cei afectaţi de această poziţie. Acum nu este vorba despre stabilitate şi căsătorie ci despre o relaţie care se încheagă, iar Saturn aduce de multe ori amânări care ţin de circumstanțe dincolo de controlul conştient.

De exemplu, este posibil ca unii Raci să fi observat că persoanele interesante pe care le-au întâlnit în ultimii doi ani locuiesc la sute de kilometri distanţă de ei, dar cu Saturn în Casa a 7-a, sunt predispuşi să-şi întâlnească viitorii parteneri de viaţă departe de locul natal. Sau poate au sesizat că mereu au câte ceva de studiat sau că au o profesie care îi determină să călătorească foarte mult.

Există și cazul ca viitorul sau viitoarea parteneră să nu fie liberă. Noua iubire să fi fost căsătorită iar divorţul încă nu a fost pronunţat, după cum, la fel de bine, poate nici măcar nu intenționează să divorţeze. Nu contează cât de mult timp au fost împreună, pentru că acum este posibil să simtă că nu au fost destul, ceea ce este un obstacol pentru trecerea relaţiei la un alt nivel.

Poziţia cere calm şi răbdare – Saturn nu interzice găsirea iubirii, nici venirea pe lume a unui copil sau să împiedice finalizarea vreunui proiect. Saturn impune obstacole pentru a ne testa flexibilitatea, adaptabilitatea, devotamentul, loialitatea, maturitatea și răbdarea.

Astfel că nativii Rac au devenit experţi în a supravieţui testelor saturniene iar în 2018 vor deveni mai practici, cu experiență în tratarea acestor probleme. Cei care sunt singuri şi aşteaptă de ani buni să întâlnească adevărata dragoste au senzaţia unui mers în gol, iar eu pot să le spun că nu au nevoie de aspecte spectaculoase pentru a găsi iubirea!

Pur şi simplu, acest domeniu nu a fost prioritar pentru ei pană în prezent, dar acum se va petrece o minune și va avea loc şi acea întânire mult aşteptată. Perspectivele pentru găsirea iubirii mult dorite nu au fost niciodată mai bune ca cele din prezent!

Horoscop 2018 Minerva RAC Finanțele și Cariera

Racul are un sentiment profund vis-a vis de ceea ce simt despre lucruri, despre oameni și despre cum să acţioneze. Intuiţia este un avantaj extraordinar la locul de muncă și în lumea afacerilor. Bineînţeles, aceasta este indispensabilă atunci când vrea să-şi întemeieze o familie sau pentru înţelegerea din familie, ori pentru a-și construi casa mult dorită, dar îşi are locul său, mai ales în afaceri.

Nativii Rac pot ajunge la acumularea unei adevărate averi când este vorba despre afaceri de familie, dar chiar şi atunci când aceasta nu este o operațiune de familie, ei îşi vor trata partenerii ca şi cum ar fi familia sa. În cazul în care nativii Rac lucrează pentru altcineva, şeful este figura parentală și colegii lor le sunt ca frații și surorile.

În cazul în care un nativ Rac este şeful, toți angajaţii săi îi sunt copii. Nativii Rac trăiesc acut sentimentul că trebuie să le asigure hrana de zi cu zi şi celorlalţi şi se comportă ca atare. Pe ei îi bucură şi îi satisface să ştie că îi ajută pe ceilalţi şi îi susţin în tot ce fac. Acest lucru este, dacă vreţi, o altă formă de a cultiva ideea de familie.

Cu Casa a 2-a a veniturilor din muncă proprie în Leu, veniturile lor sunt oscilante dar dovedind o bună cunoaştere a pieţii de capital, speculaţiile lor sunt de cele mai multe ori norocoase, mai ales dacă vorbim despre proprietăți imobiliare, hoteluri sau restaurante.

Hoteluri de tip resort de sezon sau spa-urile și cluburile de noapte sunt, de asemenea, profitabile pentru Rac, chiar dacă ei sunt, de fapt, covenționali și doresc să-şi câștige traiul într-un mod plin de farmec. Ce este important însă, este ca în chestiuni financiare Racii să fie mai puțin capricioşi, mai stabili și mai consecvenţi.

Nu-şi pot permite ca starea lor de spirit – astăzi sunt aici și mâine am plecat, să transceadă în afaceri. De aceea trebuie să își dezvolte stima de sine și sentimentul de autovaloare, pentru a-şi pune în valoarea potențialul financiar extraordinar.
Saturn este în Casa a 7-a , o casă considerată a parteneriatelor de orice fel.

Acest câmp de acţiune despre care am vorbit mai sus, în contextul iubirii, din perspectivă financiară şi profesională acoperă şi zona creativităţii. Posibil să le fi luat mai mult timp şi să fi cheltuit mai mult decât şi-au propus pentru a finaliza un proiect. Uneori se întâmplă şi aşa. Nu au de ales şi fac ceea ce trebuie să facă pentru a menţine integritatea proiectului şi a-l termina.

Partea financiară, analizată prin prisma noţiunilor de venit și avere, se regăseşte complex redată într-o temă natală, ceea ce dovedeşte că imaginea financiară a nativilor Rac se îmbunătățește pe timp ce trece. Să fie atenţi, de exemplu, în 2018, la orice investiţie de natură speculativă pe care doresc să o facă.

Piaţa de valori, ca şi orice nouă afacere, este deosebit de riscantă. Să stea deoparte de ele dacă vrea să-şi ştie bunurile în siguranţă. Dacă au un consultant financiar să îi ceară sfatul dar să nu aceepte răspunsuri evazive, ci clare şi cu mai multe informaţii de cotext, dacă s-ar putea.

Nativii Rac, asemenea şefilor, au nevoie de un pic de voinţă ca să acționeze liber şi dacă o vor face, ea va avea o notă de superioritate. Când un nativ Rac este în poziția de şef sau superior, el sau ea, se pot comporta ca un dictator, asemenea nativilor Vărsător.

Desigur, războaiele salariale nu sunt unele egocentrice, dacă sunt în apărarea celor aflate în subordinea lor. În cazul în care lipsește o parte din această luptă instinctuală – independența sau spiritul de pionierat – nativii vor avea dificultăți extreme în atingerea obiectivelor din carieră.

Misiunea lor în 2018 este de a-şi revitaliza cariera, evitând în același timp capcanele cauzate de impulsivitatea lui Uranus, care este în Berbec. Sarcina lor cea mai presantă este de a se reinventa și de a-şi restructura cariera.

Cu Uranus în Casa a 10-a, a succesului şi reputației profesionale, posibil ca viața de la birou să nu fi fost deloc plictisitoare şi multe dintre surprize le-au experimentat începând cu 2015 – unele de bun augur, altele mai puţin bune şi vor continua până în 2019. Sarcina lui Uranus este să ne învețe să trăim pe picioarele noastre, să depășim adversităţile atunci când este necesar, să fim flexibili, să avem pregătite resurse interioare dar, mai ales, să fim adaptabili.

În 2018, nativii Rac trebuie să găsească modalități care să îi motiveze în continuare, să le readucă entuziasmul pentru munca lor, dacă vor o transformare remarcabilă. Uranus poate crea astfel de situații, când vor trebui să ia decizii rapid, dar să şi cunoască regulile jocului. Când vine vorba despre afaceri, trebuie să învețe aceste reguli înainte de a sări, pentru că dacă nu le cunosc, în viitor, pot exista consecințe. Din fericire, ca semn de apă, intuiția este punctul lor forte.

Horoscop 2018 Minerva RAC Ce ar trebui să perfecţioneze

Corpul lor, imaginea şi stima de sine se vor îmbunătăți. Așa cum am spus undeva mai sus, provocarea pentru ei este autoindulgența. Finanțele se vor îmbunătăți, tot pe cont propriu. Dar, ca şi anul trecut, viața lor spirituală va necesita muncă şi disciplină. Cei care nu sunt atraşi de calea spirituală, ar fi bine să abordeze o disciplină spirituală sau meditaţia.

Există tot felul de oameni care să le sugereze tot felul de informații din surse spirituale, mare parte din ele contradictorii. Nativii Rac, în special, se vor confrunta cu un asemenea asalt. Singura modalitate de a ajunge la adevăr este să-l descopere singuri, din interior. Odată ce fac acest lucru, vor avea busola care să îi orienteze în junglă. Este bine să-şi găsească un ghid spiritual, un guru, un model, să discute cu psihologii și astrologii care îi poate ajuta să se cunoască pe sine.

În cele din urmă, trebuie să descopere realitatea interioară prin practici de modă veche, aşa că vor trebui să-şi găsească timp pentru meditație și spiritualitate practică, care mai apoi să fie parte din stilul lor de viață .

Nu vor avea probleme cu timpul, dar vor trebui să muncească regulat și insistent. Saturn în Casa a 7-a arată că se vor confrunta cu blocaje sufleteşti profunde și temeri interioare extreme. Atâta timp cât aceste blocaje nu le afectează sănătatea sau funcționarea normală a organismului, nu trebuie să îşi facă probleme.

În cazul în care îi este afectată sănătatea, poate apela şi la o regresie în viețile anterioare pentru a regla lucrurile. Meditația și contemplarea pot rezolva aceste lucruri. Şă-şi respecte intuiția și visele, chiar să şi le noteze şi mai apoi, să le verifice.

Horoscop 2018 Minerva RAC Sănătate

Cu toate planetele lente în aspecte benefice sau neutre, sănătatea şi vitalitatea nativilor Rac ar trebui să fie bună. Totuși, se întrevede şi o problemă importantă de sănătate pentru ei. Casa a 6- a, a sănătății, este în Săgetător și în acest caz, vorbim despre un interes sporit pentru diete și programe noi de sănătate.

Acest lucru poate sugera luarea de măsuri preventive pentru propria sănătate dar şi pentru sănătatea familiei, în special a copiilor.

Modul de a-şi îmbunătăți sănătatea acum nu este acumularea ci înlăturarea, eliminarea, produşilor de catabolism. Metodele de detoxifiere a colonului pe bază de plante sunt cele mai recomandate. Acest lucru este valabil şi în anii viitori. Atunci când Jupiter trece peste Soarele sau Ascendentul unui om, arată o viață bună, sănătoasă și îngăduitor senzuală. Daca se respectă proporţiile, nu vor avea probleme.

Excesele însă le-a putea da bătăi de cap. Cuvântul de ordine este: bucurați-vă, dar nu exageraţi! A venit momentul să treacă în cealaltă extremă, dietă şi un stil de viaţă spartan.

Veselia sau tristeţea se reflectă în corpul lor instantaneu. Impactul emoțiilor asupra sănătății este valabil pentru toată lumea, într-o oarecare măsură, dar pentru Rac este cel mai dramatic, în special până pe 8 noiembrie 2018. Din fericire, Jupiter iubește semnul Rac, doar este semnul exaltării sale și stările emoționale tind să fie bune.

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter se mută în domiciliu, în Casa a 6-a a muncii, a relațiilor cu colegii, a rutinei dar și a sănătății, ceea ce indică o legătură între finanțe și sănătate. În multe cazuri, arată faptul că vor cheltui mai mult pe produse de sănătate și gadget-uri.

Pentru alţi Raci, domeniul sănătății va fi o sursă de profit – medicii vor câștiga mai mulți bani, alții ar putea găsi un loc de muncă la un cabinet medical sau într-un spital, alții ar putea profita de pe urma investițiilor în domeniul sănătății. În multe cazuri, impactul financiar poate arăta ataşamentul faţă de câştig sau se reflectă în mod direct asupra sănătății.

Atunci când sunt bani, sănătatea este bună. Atunci când nu sunt, chiar şi fluctuațiile normale ale pieții financiare, sănătatea ar avea de suferit. Există o tendință a nativilor Rac de a fi preocupaţi, pe de o parte, de sănătatea financiară, iar pe de altă parte, de sănătatea fizică.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top