Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018 Minerva Pești - Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Pești – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Pești – Anul trecut a existat o nevoie dramatică de a echilibra planul familial cu cel profesional iar tendința continuă şi în acest an. Ambele zone sunt importante, ceea ce le va cere timp si energie. Inevitabil, vor exista în ambele tabere, persoane care vor fi nemulțumite.

Vor trebui să găsească calea de mijloc și să evite tentaţiile, care vor fi destul de mari. Mai multă distracția a intrat în viața lor de anul trecut şi la fel va fi şi în 2018.

Artiştii şi creatorii de orice fel vor fi inspiraţi, vor avea un an cum nu au mai avut de ceva vreme. Se vor bucura de viaţa de boem până în august, după care vor reveni la muncă şi vor avea o atitudine serioasă.

Există un echilibru al elementelor în tema lor, chiar dacă vor avea impresia că oamenii sunt inutili, cruzi și insensibili, pentru că nu au timp să vadă compasiunea lor.

Trebuie să înțeleagă că nimic din toate astea nu sunt rău intenționate, că doar vremurile pe care le trăim conduc lucrurile. Vor trebui să dea dovadă de compasiune chiar şi atunci când cei din jurul lor par preocupaţi de altele.

Să nu pună la suflet cuvintele și comportamentul oamenilo,r pentru că mulți dintre ei sunt prea grăbiţi ca să mai realizeze că sunt şi oameni sensibili în preajma lor.

  • Stăpânul semnului: Neptun, Jupiter
  • Culoarea zodiei – indigo, albastru abisal
  • Metalul caracteristic – neptuniu, platină
  • Cristalele specifice: – Acvamarin, Ametist, Chihlimbar, Citrin, Cristal de stâncă,
  • Hematit, Jad, Lapis Lazuli, Opal, Piatra lunii, Piatra sângelui
    (Heliotrop).

Horoscop 2018 – Alege altă zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Oportunităţile – Horoscop 2018 Minerva Pești

Jupiter este în Casa a 9-a, a credinței, a ideilor filosofice, a studiilor superioare și a drumurilor lungi, din 10 octombrie 2017 și acesta a fost singurul mod prin care, practic, i-a obligat pe aceşti nativi să abandoneze calculatorul şi telefonul mobil, pentru a se bucura cu adevărat de viaţă.

Şi pentru a se asigura că nu sunt dependenţi de muncă, au descifrat corect mesajul de a lua o pauză. Jupiter va rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018, deci în prima jumătate a anului nu trebuie decât să se relaxeze, să se bucure de viaţă, să-şi trăiască iubirea sau să experimenteze bucuria de a fi iubit şi fericit.

Mulţi nativi care sunt singuri şi-ar putea întâlni jumătatea acum şi multe dintre nativele Peşti vor descoperi, încântate, că sunt însărcinate. Cei care se vor căsători în această perioadă, vor retrăi, cu drag, mult timp de-acum încolo, perioada în care s-au îndrăgostit.

Pe 4 martie, Venus și Mercur se va îmbrăţişa cu Jupiter într-un trigon superb, ceea ce va aduce plenitudinea binecuvântării cu iubire şi pentru unii nativi poate fi momentul în care viaţa lor va lua o altă turnură – se vor căsători sau vor decide să se căsătorească.

O altă miză a acestei zile este că ea va fi una dintre cele mai bune zile din an pentru decizii radicale în ce priveşte Imaginea, de la aspectul fizic la look-ul personal. Să evite toată vara să stabilească data casătoriei, iar cei căsătoritţi să fie mai autoritari cu copii lor și nu să le cânte în strună.

Odată cu trecerea lui Jupiter în Săgetător, se vor pomeni antrenaţi în grupuri de amici, în gaşca de la birou, în competiţie cu alţii dar şi cu sine, pentru a da măsura talentului lor profesional. Îşi vor dori să obţină noi competențe pentru a-şi putea promova realizările în compania în care lucrează.

Pot primi oferte ispititoare de la vânători de capete din recrutarea forţei de muncă pentru un job mai bine plătit și angajează, independent de aceştia, varii comisioane, locuri de muncă cu contract sau decid să lucreze pentru ei.

Vor face totul ca să se menţină în formă – vor convinge un prieten sau îşi vor cumpăr un câine pentru plimbări regulate sau vor alege să meargă la o sală de sport – zumba este o formă de menţinere a corpului foarte bună.

Se pot bucura de drumeţii la sfârșit de săptămână sau de excursii pe bicicletă, de echitaţie sau îşi pot perfecționa tehnica de schi pe vreo pârtie de vară. Un abonament la o sală spa le poate fortifica sănătatea. Unii dintre ei ar putea iniţia un adevărat concurs cu un iubit/ă vis-a-is de cât vor pierde în greutate până la ziua lor.

Cât timp Jupiter este retrograd, din 7 martie până în 8 septembrie, să fie atenţi iniţierea unui nou proiect sau la faptul că rolul lor în firmă sau instituţie va fi în creștere. Totuşi, locul de muncă, funcţia sau poziţia pe care şi-o doresc, nu vor fi disponibile decât din februarie 2019.

Provocările

Cu Saturn în Capricorn, în Casa a 11-a a prietenilor, a muncii în colectiv și a speranțelor, din 31 decembrie 2017 şi unde va sta până în 2020, este destul de probabil că excursiile pe distanțe lungi să fi fost marcate de blocaje, obligaţii profesionale care au dus la amânare, întarzieri sau pur şi simplu renunţări de tot felul.

Dacă trebuie să plece, sub influența lui Saturn aflat aici – Saturn este cunoscut pentru lecţiile la care ne supune cu scopul de a învăţa ceva legat în cazul nativilor Peşti, de lucrurile planificate, de fapt, lecţia se poate rezuma la câteva cuvinte: planificaţi tot ceea ce doriţi să faceţi.

Deplasările profesionale şi cele pentru diverse conferințe şi simpozioane vor fi scurte sau atât de aglomerate încât nu vor apuca să vadă decât camera de hotel. Având în vedere că printre alte, Casa a 9-a este şi o casă a problemelor juridice, studiilor academice şi a filosofiei, posibil ca mulţi nativi Peşti să se chinuie să termine o facultate şi să-şi ia licenţa sau doctoratul. Au fost şi sunt stresaţi de un proces care nu se mai termină sau au avut de publicat o carte dar din varii motive editarea acesteia se tot amână.

Saturn va fi în mişcare retrogradă între 17 aprilie și 16 septembrie, aşa că îi sfătuiesc să facă tot ce este posibil şi să-şi programeze din timp călătoriile pe care le au de făcut, termenele de judecată şi pe cele de publicare, înainte ca acesta să intre în retrogradare sau după perioada de retrogradare.

Se pot bucura de un răgaz, chiar și numai câteva ore, în perioada 9– 15 iunie, când Uranus îl îmbunează pe Saturn printr-un trigon binevenit şi îi lasă pe nativii Peşti să-şi tragă sufletul alături de persoana iubită, când se poate reaprinde flacăra pasiunii.

Dacă vor o mică vacanţă, hotelul unde vor ajunge, prin personalul care se ocupă de fidelizarea clientelei, le poate împlini cele mai nesperate dorințe. În cazul în care nu vacanta este în meniu, ar putea face un pas uimitor de impresionant într-o problemă juridică sau vor avea supriza publicării mult aşteptate.

Din 21 septembrie până pe 20 decembrie, cu excepția a câtva zile cât va fi retrogradă, Venus îi va trimite bezele lui Saturn, printr-un sextil. S-ar putea bucura de un respiro alături de oameni influenţi care le-ar putea marca evoluţia financiară sau ar putea întâlni un personaj uimitor!

Familie și probleme de familie

Jupiter va fi în Casa a 9-a, Casa drumurilor lungi, a străinătăţii, a studiilor universitare, a ideologiilor şi doctrinelor, până pe 8 noiembrie.

Toate acestea fac ca această casă să fie importantă pentru nativii Peşti. Este o prioritate de top care necesită nu numai atenție, ci și o mulțime de eforturi şi de pregătiri pentru finalizarea a ceea ce-şi doresc, cum aminteam şi mai sus – licenţă, masterat, doctorat, cărţi ş.a.

Ideologic şi filosofic regăsesc cu Jupiter aici un soi de detaşare, de răceală şi de indiferenţă faţă de lucrurile care nu îi atrag. Este vorba, dacă vreţi, despre o separare emoțională şi o întoarcere în sine, pentru că ar avea de-a face şi cu o casă a lui Dumnezeu, pentru a regăsi ceea ce cred că au pierdut, undeva pe drumul devenirii.

Mulţi se vor simţi atraşi de pelerinajele religioase, vor fi fascinanţi de o mănăstire sau de viaţa vreunui sfânt şi vor dori să afle mai multe despre acesta. Vor merge frecvent la biserică, vor asista pioşi la slujbe, vor încerca o comunicare cu imanentul altfel decât au făcut-o până acum.

Îşi vor face planuri să plece la locurile sfinte, dar din diferite motive nu vor putea să-şi satisfacă această dorinţă, deoarece abordează relaţiile de familie dintr-un sentiment de datorie mai de grabă, decât din plăcere, poate pentru că şi responsabilități lor familiale au crescut în ultimul an – și tendința continuă, împovărându-le umerii şi aşa firavi, ştiut fiind că ei nu au o rezistenţă fizică prea mare şi că atunci când greutăţile îi depăşesc se refugiază fie în alcool, fie într-o lume numai a lor, dincolo de realitate.

O parte importantă din aceste probleme este că nu se pot sustrage sau nu pot scăpa de aceste responsabilități; un membru al familiei este bolnav și ei îi au în îngrijire, sau mutatul pentru o perioadă relativă la părinţii care stau în cealaltă parte a localităţii, într-un apartament nou unde spaţiul este mai strâmt decât şi-au imaginat şi trăiesc acut sentimentul de a fi înghesuiţi, atât emoțional și fizic şi deşi mulți dintre ei şi-ar dori să se mute, nu o vor face în acest an.

Jupiter ca stăpân al Casei a 10-a îi împinge pe nativii Peşti să-şi dezvolte spiritul de echipă cu membrii familiei, iar aici mă refer la cei care au afaceri. Familia este activitatea de grup căreia vor trebui să-i facă faţă în 2018, deci trebuie să stăpânească dinamica de grup.

Ideea de libertate maximă este exclusă,mai ales că trebuie să-şi impună singuri anumite limite și responsabilități. Le place libertatea şi tind să fie lipsiţi de măsură atunci când vine vorba de disciplină, în tot şi toate, nu doar acasă, astfel încât necesitatea de a stabili disciplina în casă, mai ales cu copiii, nu este ceva normal pentru ei și prin urmare trebuie să accepte provocarea.

Totuşi, le-aş sugera să impună toate acestea lejer, nu cu atitudine milităroasă; vor fi mult mai naturali şi mult mai uşor de înţeles.

În Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, a romantimsului dar şi a duşmanilor declaraţi, nu exită vreo planetă lentă. Ea se va activa doar în cazul tranzitului planeteleor personale, cele rapide adică. Totuşi, le-aş sugera să fie atenţi pentru că prin polaritate, Neptun în domiciliu, în Casa 1 a personalităţi, poate crea tensiunii prin impresii greşite, neînţelegerea unor replici, fie cu partnerii de viaţă, fie cu asociaţii şi lucrurile o pot lua razna.

De asemenea, este posibil ca brusc să îi apuce amocul şi să dorească să-şi schimbe terapeutul deşi lucrurile merg bine. Să fie atenţi să nu facă vreun gest pe care apoi să-l regrete.

Dacă aceste aspecte sunt bune și fundamentate pe sentimente reale relaţia va rezista, dacă nu, cu regret…ispitele vor fi multe. Pe de altă parte, aceste ispite ar putea consolida mariajul lor iar sentiementele lor legate de persoana iubită se vor clarifica. De multe ori nu știm valoarea a ceea ce avem până când nu suntem la un pas de a pierde.

Jupiter, al doilea lor stăpân alături de Neptun, poate sugera o poveste de dragoste cu un sef sau cineva cu statut social sau politic. Să-şi amintească că vor avea întotdeauna liber arbitru și pot refuza atunci când nu le convine ceva. Prieteniile sunt destul de controversate anul acesta.

Vor renunţa la prietenii de viaţă şi vor fi foarte selectivi cu cei noi, care vor apărea. În plus, vor avea alături oameni care sunt ca o familie pentru ei și care le vor oferi sprijinul emoțional de care au nevoie. Prietenii care îi atrag sunt persoane mai în vârstă ca ei, mai conservatoare, mai stabile.

Şi nu sunt atât de atraşi de ele cât de erudiţia lor, de cunoștințele și experiența lor, mai ales de experiența de viaţă. Important pentru ei este să reţină că dacă anul acesta Casa a 7-a este goală, nu înseamnă că nu se vor căsători. Asta se va întâmpla la momentul potrivit.

Finanțe și Carieră

Casa a 2-a, a veniturilor din muncă proprie, nu este nici ea puternică. Cu toate acestea, acele teme natale în care Uranus va face aspecte frumoase până în 15 aprilie cu Saturn, indică faptul că averea și veniturile nativilor Peşti vor crește. Cel puţin în prima jumătate a anului trebuie să le meargă bine.

Jupiter în Rac le aduce şi respectul de sine, le creşte cota profesională, pot promova şi să aibă parte de oportunităţi neaşteptate. Nativii implicaţi în artele creative, ca artişti sau chiar pe partea de business, ar putea avea câștiguri minunate. Jupiter în Rac nu aduce doar bunăstare, adevărata fericire a lor este faptul că au o adevărată bogăţie în ei, creativitatea lor este proverbială.

Averea lor constă de multe ori într-o idee, nu neapărat artistică, într-un mod nou de a aplica ceva sau de a produce un lucru nou pornind de la un produs vechi. Au o înclinaţie aparte, datorită abilitaţilor native, să vadă noul în vechi şi să-l scoată la lumină.

Banii vin de la copii sau de la implicarea în munca cu copiii. Este posibil ca aceste implicații să anunțe că ar putea face sau spune ceva care să declanşeze anumite acţiuni. Cei care au copii mari care au prosperat vor fi, probabil, generoşi cu ei sau poate vor întoarce părinţilor împrumuturi vechi.

O poveste de dragoste cu un şef sau cineva de statut social ar putea duce la creșterea veniturilor. Cei care sunt oameni de afaceri rodaţi, ca să spun aşa, ar fi bine să se orienteze anul acesta, spre investiţii în sport, divertisment, industria turismului şi a serviciilor în turism sau spre industria alimentaţiei publice.

Există oportunități de profit nebănuite. Marte, stăpânul lor financiar, va trece din iunie prin mai multe semne și case din tema natală. Acest fapt prevestește faptul că veniturilor lor se vor rotunji din oportunități care vor veni în multe feluri, printr-o varietate de surse, în funcție de aspectele pe care le va face Marte în tranzitul său.

Apoi, conjuncția Mercur – Venus prin casa a 2-a indică nevoiea de a depăși teama financiară. Nativii Peşti trebuie să-şi urmeze intuiţia fără teamă și plini de curaj, deoarece ar putea strânge o mică avere.

Un accent deosebit va fi pe Casa a 10-a, Casa carierei, din 8 noiembrie, când Jupiter va intra în domiciliu, adică în Săgetător. Peştii vor simţi ca dacă au un anumit statut social sau profesional şi o reputație bună, pot câștiga bani mai uşor. Această mutare va face minuni pentru cariera nativilor Peşti. Se pot aştepta la majorări salariale, promovări și locuri de muncă mai ofertante.

Cum Jupiter, stăpânul Casei Carierei şi a statutului profesional se află în domiciliu, arată o tendință de a se juca cu cariera lor în cea mai mare parte a anului, cu decizii îndrăzneţe care le-ar putea periclita numele dacă nu sunt atenţi.

Marea provocare a nativilor Peşti rămâne însă păstrarea atât a carierei cât și a familiei. Le place să fie percepuţi de către public ca oameni de bogăție spirituală și materială, de generozitate și filantropie. Admiră persoanele angajate în proiecte de anvergură pe care ar dori să le coordoneze ei înşişi.

Pe scurt, le place să se implice în acţiuni de proporţii în care se fac lucruri pe măsură. Pentru a se realiza pe deplin profesional și pentru aş pune potențialul profesional în valoare, trebuie să călătorească mai mult, să se educe mai mult si să înveţe mai multe despre lume.

Cu alte cuvinte, au nevoie de o parte din optimismul Săgetătorilor, dacă vor să ajungă departe. Datorită generozităţii lor şi a naturii lor caritabile, nativii Peşti aleg de multe ori profesii prin care se pot dedica celor care au probleme. Acesta este motivul pentru mulți dintre ei deveni medici, asistente medicale, asistenți sociali, profesori.

Uneori, este nevoie de un oarecare timp înainte de a-şi da seama ce îşi doresc cu adevărat să facă în viață dar odată ce şi-au găsit drumul, vocaţia care le permite să-şi dovedească măiestria, vor excela.

Ce ar trebui…

Ca şi anul trecut, principalul domeniu care necesită îmbunătățiri este cel al familiei. Adevărul este că se bucură de cariera lor mult mai mult decât mediul pe care îl frecventează sau familia.

Cu toate acestea,ei nu pot ignora realitatea. După cum s-a menționat mai sus, există o nevoie în a aplica inteligent, ideile și disciplina în casă, pentru a folosi mai bine spațiul locativ, pentru a crea spiritul de echipă necesar care să dea naştere sentimentului de efort comun. Libertatea și democrația în casă sunt teorii frumoase dar, în cele din urmă, trebuie să existe cineva care să aibă ultimul cuvânt.

Provocarea va fi să înveţe să ţină ordinea și disciplina în familie cu un minim de încălcare a libertății fiecăruia. Sarcinile și responsabilitățile trebuie să fie distribuite egal fiecărui membru al familiei.

Trebuie să se stabilească o rutină a vieţii de zi cu zi. Întotdeauna în casă este nevoie de organizare şi de lucruri bine stabilite, ceea ce va implica o comunicare clară cu fiecare membru al familiei.

Ei trebuie să transmită mesaje clare şi concise și, ce este mai important, ele trebuie să fie primite și înțelese în mod corespunzător. Este posibil să aibă de învăţat multe până să ajungă să pună în practică ceea ce îşi propun.

La nivel emoţional este nevoie ca sentimentele și stările emoționale să fie gestionate cu grijă. Nu pot spune orice le trece prin minte deoarece, fie la domiciliu, fie la locul de muncă, pot avea un efect perturbator.

Cu toate acestea, nu îşi pot reprima sentimentele. Situaţiile neplăcute pot fi evitate dacă îşi stabilesc o listă de priorităţi. Sentimentele și stările pozitive pot fi cultivate prin meditație și vizualizare, prin înțelegerea și natura emoţiilor directe, dar nu să le reprime.

Sănătate

Sanatatea lor este mai bună decât la începutul anului trecut. Când energia lor scade, capacitatea de apărare a organismului împotriva bolilor este afectată și devin vulnerabili la tot felul de lucruri. D

eci, prima linie de apărare anul acestameste ca ei să se protejezeze, în general, la nivel energetic. Acest lucru se face prin exerciţii care să ducă la o eficientizare la nivel energetic și în al doilea rând, prin întărirea organismului pe căi naturiste, cu mijloace naturale – prin reflexoterapie sau masaj, relaxare, presopunctură şi acupunctură, Reiki etc.

Orice tratament prin intermediul căruia ridicăm vitalitatea truplui şi mobilitatea mentală este bun în acest an. Devin eficienţi din punct de vedere energetic, dacă se se concentrează pe priorități care să perimită astfel problemelor secundare să se atenueze la minim – planificarea zi de zi a proiectelor în care sunt implicaţi, în moduri care să le permită să realizeze cât mai mult cu eforturi minime, prin odihnă și relaxare – să învețe cum să facă asta mai eficient lucrând ritmic și prin activități alternative – dau posibilitatea diferiţilor centrii din creier să se reîncarce energetic sau prin relaxare, vorbind mai puţin şi ascultând mai mult, să mediteze și să devină conștienți de ce se petrece în jurul lor, evitând luptele pentru putere și minimizarea acestora atunci când se întâmplă, argumentele inutile, respectând fără a judeca sau condamna și să ocolească persoanele în prejma cărora simt că îşi pierd energia.

Să se gândească la resursele proprii de energie ca la un cont în bancă pe care oricând îl pot investi în zonele în care este nevoie. Îşi pot îmbunătăți sănătatea, concentrându-se pe activitatea cardiacă şi pe îmbunătăţirea acesteia ori de câte ori este nevoie. Să-şi ofere din plin bucurie prin creativitate, evitând pe cât posibil depresia. Să înţeleagă că fericirea nu este limitată de circumstanțe ci este o stare interioară.

Fericirea este o alegere pe care o face oricând, oricum şi oriunde. Hobby-urile creative sunt puncte excelente de eliberare a sentimentelor negative. Creativitatea este unul din punctele forte ale acestor nativi.

Pentru ei, nevoia de a îmbunătăţi sănătatea se poate schimba de la o lună la alta. Jupiter va energiza Casa Sănătăţii începand cu 1 august, ceea ce este un semnal pozitiv pentru sănătate, deoarece sugerează faptul că trebuie acorde mai multă atenție problemelor de sănătate care apar. Poziţia mai poate arăta că munca şi cariera sănătoasă în general, este un punct important şi pentru sănătatea fizică şi cum sănătatea și cariera sunt legate mental, orice problemă apărută în carieră sau orice problemă la locul de muncă poate afecta, nejustificat e adevărat, sănătatea lor.

O veste bună în carieră este ca un tonic de sănătate. Veștile proaste creează stări de rău. Modul în care îşi urmăresc obiectivele în carieră – o stare de supărare cât de mică abordată într-un mod echilibrat – va avea consecințe puternice asupra sănătăţii lor.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top