Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Nu il mai arunca – te intinereste cu 10 ani

Zilnic arunci zatul de cafea fara sa stii ca este foarte benefic pentru sanatatea ta, in special cand vine vorba de ten.

Daca iti doresti o piele fara puncte negre, de grasime si un aspect stralucitor atunci pastreaza cel putin 3 lingurite de zat de cafea pentru a-ti face o masca completa de tonifiere si curatare in profunzime, mai jos gasesti reteta.

1. Zatul de cafea – folosit pentru curatarea tenului

Punctele negre sunt un cosmar pentru fiecare  dintre noi, iar acum ai aici solutia sa scapi  rapid de ele si sa ai un ten curat si catifelat.  

Tot ce trebuie sa faci este iti umezesti bine tenul cu apa calda, ca sa se deschida porii si mai apoi maseaza-ti fata cu trei lingurite de zat de cafea.

Maseaza usor ca sa nu iriti pielea si cand este intins pe toata suprafata fetei, lasa-l sa actioneze 5 minute. O sa simti cateva furnicaturi, insa nu te speria este normal sa se simta asa.

Clateste fata cu apa din abundenta, iar rezultatul este unul miraculos. Un ten curat si o piele catifelata.

2. Exfoliant cu ulei de masline si zat de cafea, pentru fata

Amesteca trei lingurite de ulei de masline cu 6 lingurite de zat de cafea pana obtii o pasta cremoasa, aplic-o pe toata fata si maseaza usor timp de 3 minute.

Zatul de cafea are propietati antiinflamatoare si antioxidante, iar uleiul de masline iti hraneste pielea. Apoi clateste fata cu apa din abundenta.

Ambele metode sunt recomandate spre utilizare o data pe saptamana.

Daca apar iritatii este recomandat sa intrerupeti tratamentul. Dupa 6 utilizari tenul vostru arata mult mai tanar. Pentru efecte umitoare de intinerire cu pana la 10 ani, consumati in fiecare zi 3 litri de apa.

reteta-testata Aceasta reteta a fost testata de redactorii site-ului nostru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top