Connect with us

Revistateo.ro

sotul

Stiri

Nu i-a ascultat pe medici si si-a tinut sotul conectat la aparate. La cateva luni a avut parte de o MINUNE!

O tanara sotie pur si simplu nu a putut renunta la sotul sau si l-a tinut conectat la aparate, chiar daca medicii i-au spus ca e in zadar.

CITESTE SI: Acest copil s-a nascut cu inima de marimea unei unghii. Ce s-a intamplat dupa nastere este uluitor!

Matt si Danielle Davis erau casatoriti de doar sapte luni cand Matt a avut parte de un accident devastator, in timp ce mergea cu motocicleta, lasandu-l in coma si conectat la aparate pentru a fi mentinut in viata.

Atunci, doctorii i-au spus sotiei ca partenerul de viata, in varsta de doar 22 de ani, va avea doar 10% sanse sa se trezeasca din coma si i-au recomandat chiar sa-l deconecteze de la aparatele care-l ajutau sa respire. Danielle nici nu a vrut sa auda de asta, asa ca l-a adus pe Matt acasa, unde l-a ingrijit non-stop.

Zi de zi, tanara avea grija sa-i administreze mancare printr-un tub special si sa-l miste din cand in cand, pentru a nu-i aparea rani din cauza statului in pat. Totodata, Danielle ii administra de una singura cele 20 de medicamente de care Matt avea nevoie, fara sa stie insa daca totul este in zadar.

Minunea s-a produs insa la cateva luni, atunci cand Matt a deschis ochii si a incercat sa comunice cu Danielle dupa o lunga perioada de stat in coma.

Atunci, Danielle a avut parte de stari contradictorii caci, chiar daca sotul ei se trezise din coma, acesta nu-si amintea cine este cea care a avut grija de el atata timp.

Cu toate acestea, tanara sotia continua sa noteze micile progrese ale partenerului de viata si il incuraja in fiecare zi sa-si depaseasca limitele.

„Ai continuat sa lupti pentru mine atat de mult. Daca te gandesti cu adevarat, acesta este practic motivul pentru care sunt azi aici”, i-a marturisit Matt lui Danielle, in cadrul unui filmulet ce descrie pe scurt cele petrecute cu el.

Cu multa munca si o multime de exercitii fizice, Matt a resusit sa faca lucruri inimaginabile: sa mearga, sa conduca si sa escaladeze un perete.

Sursa foto wtvr.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top