Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

NU consuma aceste 5 alimente inainte de a face miscare!

Sportul si alimentatia merg mana in mana. Tocmai de aceea, inainte de a face miscare, parcurge lista de mai jos pentru a afla ce NU AI VOIE sa mananci.

5 alimente care nu se consuma inainte de sport:

1. PRODUSE LACTATE

Motivul? Continutul de lactoza iti poate provoca o stare de greata in timp ce alergi sau faci orice altceva. Lactatele se consuma tot timpul dupa miscare, si nu inainte. In plus, unele lactate precum branzeturile sau chiar si laptele mai gras se digera greu iar asta nu e o veste buna pentru sportivi.

2. BAUTURI CARBOGAZOASE

Dincolo de colorantii si zaharul din aceste bauturi, acestea contin, evident gaz. Gazul te poate balona iar activitatile sportive sunt practic imposibile in aceasta situatie.

3. DULCEATA SAU COMPOT

Dulceata si compoturile contin sodiu (de la conservanti) iar sodiul te deshidrateaza. Nu ai simtit niciodata o senzatie acuta de sete dupa ce ai dat gata un compot cu visine?

CITESTE SI: 4 serii de exercitii pentru a fi sexy, cu FOTOGRAFII si EXPLICATII

4. GOGOSI

Acestia se pot consuma numai in situatia in care alergi 20 de kilometri in urmatoarele minute sau ore. Da, cam de atata efort e nevoie pentru a da jos 3 gogosi grase.

CITESTE SI: Care este cel mai bun sport de practicat

5. CARTOFI PRAJITI

Nu manca niciodata cartofi prajiti inainte de a face miscare deoarece acestia atrag cu sine nevoia de a consuma dulciuri sau bauturi carbogazoase periculoase pentru organismul tau. In plus, daca sunt si sarati, vei transpira dublu decat in mod normal facand exercitii.

Sursa foto: upsocl.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top