Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Voica și soțul său au vorbit despre despărțire: „Au fost jigniri...”

Staruri

Nicoleta Voica și soțul său au vorbit despre despărțire: „Au fost jigniri…”

În plin scandal, Nicoleta Voica și soțul său, Alin Bagiu, au vorbit despre povestea lor de dragoste. Artista de muzică populară și-a unit destinul cu Alin Bagiu în urmă cu câteva săptămâni, iar zilele acestea, o colegă de breaslă de-a acesteia l-a acuzat pe bărbat că i-ar fi făcut avansuri.

Nicoleta Voica a vorbit despre cununia civilă în emisiunea „La Măruță”. Vedeta a dezvăluit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Citește și: Nicoleta Voica a slabit 26 de kilograme, iar acum spera sa isi gaseasca dragostea: „Nu mai vreau sa fiu eu sponsor”

„Urmează cununia religioasă, cât de curând, nu vreau să dau date. O să fie ceva intim, înconjurați de cei din familie. Eu mă simt o adolescentă și dacă stau să mă gândesc, la cum mă comport, ar trebui să vină des SMURD-ul. Am mai avut trei căsătorii, el a avut două. Aici e capătul, asta e ultima. O să fiu credincioasă soțului meu, merită acest lucru.

Citește și: Nicoleta Voica a povestit ce esecuri a avut in dragoste

A venit exact ce am comandat, tot ce mi-am dorit. Noi avem o casă mare, am stat 11 ani singură, am plătit totul singură. Nu mă vedeam măritată cu un american, nu e pe sufletul meu. Noi cântăm, noi nu trebui să ne povestim. Lumea zicea de mine că le-am făcut pe toate, că am jucat în filme pentru adulți, îl sunau pe el să îi spună că am făcut nu știu ce. Lumea nu gustă ce e frumos și fericit.

Frustrații nu înțeleg. Fraților, nu mai încercați, că nu ne vom despărți never, ever! Faptul că s-a însurat cu mine este o știre. Acuzațiile sunt ridicole. Trăim o viață de miere, nu ne trebuie lună de miere.”, a spus Nicoleta Voica, în cadrul unei emisiuni tv.

Soțul ei, Alin Bagiu, spune că își iubește mult soția și că va acționa în instanță pentru acuzațiile grave care i s-au adus

„Eu o știu pe Nicoleta de 38 de ani. La 7 ani am întâlnit-o pe Nicoleta la Căminul Cultural din satul bunicii mele. De acolo lucrurile au început să meargă. Noi am avut colaborări importante în diverse domenii. Prietenii mei ne spun că eu și Nicoleta suntem o instituție.

Avem multe lucruri în comun, trăim într-o lume rea, am fost sunați de alte doamne care mi-au spus că au fost sunate să zică faptul că și ele au pățit acelați lucru (nr. i-a făcut avansuri). O să avem o întâlnire cu avocații, au fost jigniri la adresa mea.”, a declarat Alin Bagiu, la  emisiunea „La Măruță”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top