Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Voica a slabit 26 de kilograme, iar acum spera sa isi gaseasca dragostea: "Nu mai vreau sa fiu eu sponsor"

Stiri

Nicoleta Voica a slabit 26 de kilograme, iar acum spera sa isi gaseasca dragostea: „Nu mai vreau sa fiu eu sponsor”

Indragita interpreta de muzica populara Nicoleta Voica a dat jos 26 de kilograme si nu se opreste aici. Cantareata a fost prezenta in platoul emisiunii TEO SHOW si a declarat ca viata ei s-a schimbat radical de cand a reusit sa slabeasca.

Acum se vede alta femeie si, mai in gluma, mai in serios, solista a declarat ca va face un casting caci acum inima ei este neocupata, insa nu isi mai doreste „presedinti de CAP”.

„O sa mai slabesc. Vreau sa mai slabesc pana la 60, 58-60. Analizele sunt perfecte. (…) In viata noastra tot timpul e vara si primavara”, a declarat extrem de incantata Nicoleta Voica.

Nicoleta Voica-1

Cat despre planurile ei de viitor, Nicoleta Voica sustine ca inima ei este deschisa de acum inainte: „O sa fac un casting, dar fara presedinti de CAP. Nu mai vreau sa fiu eu sponsor, vreau sa fiu sponsorizata”, a mai declarat cantareata in exclusivitate la TEO SHOW.

Nicoleta Voica este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica populara de la noi. Artista s-a nascut la Resita si poarta cu mandrie hainele populare din Banat ducand mai departe traditia si cantecul dulce al acestei regiuni. Vezi mai jos una din interpretarile fabuloase ale artistei:

Sursa foto: Captura Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top