Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Voica a povestit ce esecuri a avut in dragoste

Stiri

Nicoleta Voica a povestit ce esecuri a avut in dragoste

Cine crede ca in viata artistilor curge numai lapte si miere se insala amarnic. Diferenta dintre persoanele publice si restul lumii este ca ele au talentul de a-si ascunde problemele, doar de-asta sunt artiste.

Nicoleta Voica a povestit recent prin ce esecuri in dragoste a trecut. Putina lume stie ca interpreta de muzica populara a fost casatorita de trei ori. Povestea ei de viata este demna de filmele de la Hollywood.

„Mi-ar placea un om care sa-mi semene, sa nu ma lase sa ma plictisesc niciodata. Eu nu ma imbrac ca o femeie de 60 de ani, nu ma simt de 60 de ani. Transform banii in praf in timp record. L-am prins sarutandu-se cu altcineva pe primul sot.

Cu al doilea nu am rezistat decat un an si sapte luni. M-am casatorit ca sa pot sa imi iau cetatenia americana. Si-a dat seama si mi-a spus ca o sa vada greencardul cand o zbura porcul”, a povestit Nicoleta Voica, scrie wowbiz.ro.

Desi are 60 de ani, o varsta pe care nimeni nu i-o da, vedeta sustine ca se simte extraordinar. Este mai radianta si mai optimista ca niciodata si are un stil de viata de invidiat. Cantareata spune ca face pana la 150 de abdomene pe zi ca sa se mentina in forma.

Face masaj facial zi de zi, plus o ora de sport. „Am facut operatia asta doar pentru mine (n.r.: referire la operatie de micsorare de stomac) nu am avut alt motiv. Vreau sa mai slabesc 5 kilograme, atat”, a mai spus vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top