Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nicoleta Iancu, mica Maria Tănase de la ROMÂNII AU TALENT: „Andra parcă face parte din familia mea”

Nicoleta Iancu are doar 9 ani și a uimit juriul de la ROMÂNII AU TALENT cântând muzică populară românească. Micuța a trecut de preselecții și a ajuns până în prima semifinală. Aceasta a declarat că s-a înscris la concurs pentru a o cunoaște pe Andra.

„Am venit la ROMÂNII AU TALENT să o cunosc pe Andra”, a declarat Nicoleta Iancu în filmulețul prezentat înainte de reprezentația live. Familia Nicoletei nu a dorit s-o dea la Palatul Copiilor din motive financiare, însă micuța Maria Tănase a avut noroc cu o vecină, care a dus-o în secret la palat, acolo unde își exersează talentul muzical.

„Mi s-a părut că a trecut prea repede momentul ei, și asta pentru că mi-a plăcut. Mă bucur că mă consideri familia ta, pentru că asta simt și eu. Parcă am văzut-o pe fetița mea cântând”, i-a spus Andra Nicoletei.

„Ansamblul de dansatori pe care l-ai avut în spate nu te-a ajutat prea mult. În momentul în care ai rămas singură, m-ai emoționat”, i-a spus și Bebe Cotimanis.
NICOLETA IANCU 1
„Emoția nu trebuie judecată, ci simțită. Știi câtă emoție am simțit când te-am văzut? Uită-te la mine! Îți doresc să ajungi cât vrei tu de departe!”, i-a spus Mihaela Rădulescu Nicoletei Iancu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top