Connect with us

Revistateo.ro

Cine o înlocuiește pe Lavinia Petrea la PRO TV

TV

Cine o înlocuiește pe Lavinia Petrea la PRO TV

Lavinia Petrea îl lasă o perioadă pe Mihai Dedu la pupitrul știrilor de dimineață, iar cea care îi va lua locul este o cunoscută vedetă a postului.

Lavinia Petrea mai are puțin și naște, fapt pentru care știrista este nevoită să intre în concediu pentru binele ei și al copilului. Mihai Dedu va prezenta, așadar, știrile alături de Andreea Marinescu.

„Ultima săptămână de ştirile dimineţii, pentru o vreme. Nu mai e mult până la momentul întâlnirii cu Karin”, a scris știrista, postând și o imagine cu ea.

Lavinia este căsătorită cu procurorul Romulus Dan Varga. Cei doi mai au o fetiță pe nume Klara, în vârstă de doi ani și un băiat, Mathias, de patru ani.

CITESTE SI: Adelina Pestrițu la starea civilă. S-a căsătorit?

Adela Popescu a făcut anunțul după ce a fost la medic. Ce se întâmplă cu vedeta?

Ce mănâncă graviduța Lavinia?

„Îmi place foarte mult să fac salate! Și am două pe care le fac foarte des. Una cu roșii cherry, roșii uscate, ulei de măsline și busuioc. Poate fi servită cu bruschetă simplă, cu puțin usturoi. A doua este compusă din avocado, andive, ulei de măsline, lămâie și eventual piept de pui la grătar, ca să fie și foarte consistentă.

Sunt novice în bucătărie și încă nu am îndrăznit să-mi supun prietenii acestui test! Țin la mine și de drag ar fi mâncat, chiar dacă nu mi-ar fi ieșit prea bine.

Mă pregătesc intens și în curând se va întâmpla și asta. Le-aș găti ceva ce am făcut chiar în aceast această săptămână. M-am inspirat, recunosc, din Jamie Oliver, preferatul meu!

Mușchi de vită condimentat înainte de a fi pus în tigaie cu un sos pe care l-am făcut astfel: am pus chimen, cimbru, oregano, am pisat puțin usturoi, o lingură de ulei de măsline și puțină lămâie. Am amestecat bine și, cu pasta rezultată, am uns fiecare felie de carne. I-a dat un gust extraordinar!

Ca garnitură, am făcut cartofi noi, pe care i-am fiert puțin înainte de a-i prăji. În acea apă am pus rozmarin și piper. Nu am uitat de sare!

Eu nu pun deloc, folosesc din plin multe alte condimente, iar mâncarea are gust!”, a declarat într-un interviu pentru carticica.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top