Connect with us

Revistateo.ro

Cutremurător! Singura imagine cu Anastasia Cecati în serialul Las Fierbinţi

Star

Cutremurător! Singura imagine cu Anastasia Cecati în serialul Las Fierbinţi

Jurnalişti au făcut publică prima imagine cu Anastasia Cecati în serialul Las Fierbinţi. Vedeta a apărut în serial, în sezonul 2, în episodul 6, intitulat „Nimfele”.

Fanii serialului nu aveau cum să nu observe apariţia frumoasei moldovence. Scena în care apare Anastasia a fost filmată la marginea satului Las Fierbinţi.

Vedeta de peste Prut nu a avut chiar un rol principal, însă a atras atenţia prin frumuseţea ei.

În vârstă de 31 de ani, Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț, Alexei Mitachi.

Anastasia Cecati devenise cunoscută şi în Dubai

După ce a înjunghiat-o mortal în zona gâtului, tânărul medic stomatolog a luat o altă decizie şocantă. Potrivit presei de peste Prut, acesta a trimis un mesaj de pe telefon, după care s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău.

Vestea morţii şocante a celor doi a făcut rapid înconjurul lumii. Prietenii din Dubai au rămas înmărmuriţi când au auzit de oribila crimă.

La înmormântare, familia şi prietenii nu şi-au putut stăpânii lacrimile. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei după ce mai multe persoane erau pe care să leşine.

Citeşte şi Noi dezvăluiri despre drama prin care a trecut Anastasia Cecati înainte să fie ucisă

Amănunte uluitoare ies la iveală în cazul morții modelului moldovean Anastasia Cecati. Unul din membrii familiei a povestit pentru Știrile Kanal D prin ce a trecut actrița din „Las Fierbinți” înainte să fie omorâtă de propriul ei soț.

Anastasia Cecati a avut o viață grea

Anastasia a fost ucisă cu sânge rece de Alexei Mitachi. După ce a comis crima, bărbatul s-a sinucis, așa cum l-a anunțat pe nașul său.

„Alexei Mitachi a fost agresiv cu ea și în trecut. Ea era acasă cu fetița ei și acest boschetar a venit să își vadă copilul. Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut. Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva.

După ce a omorât-o, a dat un mesaj și s-a aruncat pe geam de la etajul șapte”, a povestit unul dintre membrii familiei actritei, sub protecția anonimatului, potrivit stirilekanald.ro.

Criminalul era un cunoscut medic stomatolog și nimeni nu-l bănuia că ar fi în stare de o astfel de atitudine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top