Connect with us

Revistateo.ro

Magda Palimariu a divortat

Stiri

Magda Palimariu a divortat

Casniciile care sa dureze sunt tot mai rare in ziua de azi. Tot mai multe divorturi sunt scoase in scena de presa mondena, iar cea care a trecut pe lista este vedeta PRO TV Magda Palimariu.
Prezentatoarea rubricii meteo de la postul de televiziune generalist s-a despartit cu acte in regula de sotul ei dupa numai un an de casnicie.

Zvonurile ca in casatoria ei lucrurile nu stau tocmai in regula au fost nenumarate in ultima perioada, insa pana la confirmarea primita din partea vedetei au ramas niste simple speculatii.

Frumoasa blonda a recunoscut divortul in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea” de la PRO TV: „Mariajul meu nu a functionat”. Vedeta nu a dorit sa ofere mai multe detalii despre situatia ei amoroasa, insa putinele cuvinte pe care le-a folosit sunt suficiente pentru a intelege ca, efectiv, mariajul nu a mers.

Magda s-a iubit in trecut cu Piticu’, component al trupei Simplu, insa nici aceasta relatie nu a mers.

Magda Palimariu a facut anuntul nuntii sale cu misteriosul sot, despre care nu se stie mare lucru nici in ziua de azi, in primavara anului trecut. Nunta vedetei a avut loc la Palatul Mogosoaia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top