Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Nenea Paul a fost părăsit de copii, iar nevasta s-a dus în Ceruri. Pe poarta lui scrie „Sună”. Cine a venit într-o zi la el

Nenea Paul poate fi tatăl nostru, bunicul nostru, aproapele de care uităm odată ce ne facem un rost în viață.

Un bătrânel care are nevoie de afecțiune

Pe Nenea Paul l-au descoperit niște jurnaliști din Capitală. Acesta are 72 de ani și locuiește în Ariniș. De când se știe este pasionat de agricultură, iar astăzi are o seră de care se ocupă singur.

Nenea Paul a fost inginer agronom și a știut dintotdeauna ce trebuie să facă pentru a avea o bătrânețe liniștită, numai că, a primit o lovitură din partea vieții. Soția lui a murit în urmă cu ceva ani, iar copiii s-au stabilit în străinătate.

De 11 ani este singur, iar la poarta lui scrie „Sună”. Oamenii care i-au aflat povestea au început să sune la ușă și să îl ajute. Nenea Paul este vizitat de românii inimoși, care știu ce înseamnă singurătatea.

„Meseria mea de bază a fost cea de inginer agronom, aşa că de când mă ştiu asta fac. Din momentul în care am terminat facultatea, m-am trezit în fiecare zi la ora 5 dimineaţa.

CITEȘTE ȘI: Batrana care vindeca oamenii cu limba

CITESTE SI: O batrana a murit in azil. In camera ei, ingrijitoarele au descoperit ceva tulburator

Am mers la secţie, ca să trimit tractoarele la câmp, să organizez munca şi acum am rămas tot aşa, cu munca asta şi la pensie…

Merg înainte singur cât pot, ce să fac alt­ceva, că soţia a decedat în 2006, iar cei patru copii sunt duşi în patru direcţii diferite”, a declarat nenea Paul pentru LIBERTATEA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top