Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt acele motive pentru care îl poți părăsi. Dacă face anumite lucruri care nu sunt pe placul tău, atunci poate ar fi mai bine să vă despărțiți.

Cuplu

Motive pentru care îl poți părăsi

Când sunt într-o relație, unele femei pot observa la un moment dat numite lucruri care nu sunt pe placul lor. Din cauza lor, se pot gândi să pună capăt relației. Iată care sunt acele motive pentru care îl poți părăsi.

Motive pentru care îl poți părăsi

1. Încearcă să dețină controlul. Dacă vrea să controleze totul în relație, iinclusiv pe tine, iar tu nu reușești să faci ceva pentru a schimba lucrurile, atunci poți lua în calcul despărțirea.

2. Nu te face fericită. Dacă simți că nu te face fericită, atunci ce sens are să continui acea relație? Dacă te face mereu să suferi, sau să simți anumite lucruri negative, atunci poate ar fi mai bine să pui capăt relației.

3. Faci totul pentru el, dar el la rândul lui nu face nimic pentru tine. Dacă simți că nu îți acordă suficientă atenție, nu face nimic pentru tine, pe când tu faci multe compromisuri pentru el și pentru relație, atunci poate relația nu ar trebui să continue.

CITEȘTE ȘI: Ce nu este bine sa faci dupa o despartire

CITEȘTE ȘI: Minciuni pe care ti le spui dupa o despartire

4. Observi că nu se poate schimba. Nu trebuie să schimbi pe nimeni. Fiecare persoană are defecte și calități și trebuie acceptată așa cum este. Dar dacă are anumite lucruri peste care nu poți să treci și care nu se pot schimba, atunci este posibil ca relația să nu mai poată continua.

5. Vrea să îl răsfeți. Nu este rău dacă vă răsfățați din când în când unul pe celălalt. Dar dacă va dori să faci mereu lucrul acesta, poate deveni supărător.

6. Te-a înșelat. Este unul dintre cele mai puternice motive pentru care ai putea pune capăt unei relații. Deși uneori se întâmplă ca infidelitatea să facă relația mai puternică, unele persoane nu mai pot avea încredere în partenerii de cuplu și nu le mai pot da o nouă șansă. Când partenerul de cuplu este infidel, atunci poate ar fi una dintre situațiile în care relația nu mai poate continua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top