Connect with us

Revistateo.ro

Monica Tatoiu va sărbători 30 de ani de căsnicie

Staruri

Monica Tatoiu va sărbători 30 de ani de căsnicie

Monica Tatoiu urmează să sărbătorească 30 de ani de căsnicie. Aproape 60 de persoane au fost invitate la evenimentul care urmează să aibă loc. Celebra femeie dorește să impresioneze, motiv pentru care este atentă la fiecare detaliu. De asemenea, le-a cerut femeilor să poarte o pălărie la evenimenul prin care celebrează trei decenii de căsnicie.

Monica Tatoiu va sărbători 30 de ani de căsnicie

Monica Tatoi s-a căsătorit pe data de 18 iunie, cu trei decenii în urmă. La nuntă au fost 24 de invitați. S-a băut rom. Situația financiară de atunci nu a permis cuplului să aibă un eveniment mai diferit. Cuplul a făcut slujba de mulțumire la 10 ani de căsnicie, la 15 ani, la 20 și la 25 de ani. Acum, după 30 de ani de la căsătorie, Monica Tatoiu și soțul ei vor să facă din nou o slujbă de mulțumire.

Au trecut 30 de ani de la căsătoria Monicăi Tatoiu. Celebra femeie vrea să sărbătorească alături de oamenii dragi. Vor fi aproape 60 de invitați la eveniment. Mai jos vei găsi declarația sa.

CITEȘTE ȘI: Monica Tatoiu a luat o decizie radicală. A făcut marele anunț

CITEȘTE ȘI: Monica Tatoiu a scăpat de CANCER folosind această rețetă: „La mine a avut succes!”

„Ne-am casatorit pe 18 iunie la biserica ca nu am avut bani atunci, am avut 24 de invitati si am avut ambitia sa ne facem noi nunta. Ne-am imbatat cu rom. De atunci am facut slujba de multumire la 10 ani, la 15, la 20, 25 de ani. Caut haine, toate costumele sunt slim fit, femeia trebuie sa aiba forme, dar si barbatii arata la fel azi, ca botoxatele astea de langa mine.

Vom avea mai mult de 24 de invitati, fiecare femeie va avea o palarie, daca nu are, ii asigur eu o palarie. O sa fie cu dezlegare la peste ca o sa fie in postul Sfintilor Pavel si Petru. Eu am invitat 40 de persoane, acum am auzit ca mai vin inca 20. Nu mi-a spus te iubesc sotul meu de mult timp, dar mi-a aratat-o in fiecare zi.”, este declarația Monicăi Tatoiu, conform spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top