Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Monica Tatoiu, bătută în adolescență de tatăl ei

Monica Tatoiu nu a avut o viață tocmai ușoară, însă experiențele neplăcute au făcut-o să fie o femeie mai puternică. Una dintre evenimentele peste care a trecut cu greu a fost bătaia primită de la tatăl ei în adolescență.

„Am fugit de acasa. Am plecat cu barbati care nu erau de teapa mea. Am baut, am fumat de la 16-17 ani. Urat! Cand am ajuns acasa, tata mai intai m-a batut, dupa m-a obligat sa ma casatoresc. Aveam 22 de ani si el era cu 10 ani mai mare ca mine. Mariajul a durat numai trei luni”, s-a confesat femeia de afaceri.

Relația cu tatăl ei a fost una specială

Monica Tatoiu a devenit femeia de fier pe care o cunoastem cu totii azi in urma mai multor lovituri din partea vietii. Aceasta ne-a dezvaluit, in exclusivitate, care a fost cea mai mare cumpana din viata ei.

Dispariția tatalui a intarit-o transformand-o in femeia imbatabila pe care o stim cu totii azi.

„Viata este un mare bulevard, cu multe intersectii cu semnul de cedeaza trecerea. Daca nu functioneaza semafoarele si uiti te paste un accident.

CITESTE ȘI: Monica Tatoiu va sărbători 30 de ani de căsnicie

Andreea Marin a plecat în Spania

Cand a murit tata, finantatorul familiei in noiembrie 1989, am simtit ceva ce seamana cu ceea ce au simtit pasagerii avionului in care pilotul a plecat la mansa”, isi incepe Monica Tatoiu povestirea.

„Eram de ceva vreme copilot in familie. Intr-un timp foarte scurt a trebuit sa trec la mansa. Nu am avut de ales. A trebuit sa imi asum responsabilitatea.

M-am rugat la Dumnezeu asa: ”Eu promit sa fac tot ceea ce depinde de mine, te rog pe Tine sa faci restul. Impreuna o sa o scoatem la capat.”

Din ziua aceea, un copil rasfatat a devenit adult responsabil. Ma straduiesc in fiecare zi sa merit calificativul. De cele mai multe ori reusesc”, ne-a povestit femeia de afaceri în anul 2015.

1 Comment

1 Comment

  1. marina

    2018-06-26T16:26:15+03:00 at 2018-06-26T16:26:15+03:00

    dna tatoiu = cast tupeu poti sa ai ca sa apari pe la tv cu morale sociale, politice, etc cand spui pe sleau cum ai fost de fapt lupul isi schimba parul, dar naravul – ba acum umblii dupa bani nu-ri mai ajunge cat ai dosit? alta in sit. d.le ar sta linistita si nu s-ar vantura cu lectii de morala sau gandesti ca daca recunosti ce-ai fost te trece in randul sfintilor, RUSINOS AR FI bine sa nu mai apari pe micul ecran ca s-ar putea ca altii sa te califice f.f.rau

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top