Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Monica Tatoiu, FERMA in privinta vaccinarii copiilor. Ce sfat le ofera parintilor

In ultimele saptamani s-a creat o adevarata isterie in spatiul public in ceea ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor.

Persoane publice precum Olivia Steer sau actrita Ani Cretu se opun vehement vaccinarii bebelusilor, argumentand ca le fac mai mult rau decat bine.

Am stat de vorba cu femeia de afaceri Monica Tatoiu pentru a afla ce opinie are in legatura cu aceasta tema extrem de sensibila. Fosta patroana Oriflame este foarte ferma cand vine vorba de sanatatea copiilor.

„Fac parte dintr-o generatie care a fost vaccinata. Toate vaccinurile folosite in tarile civilizate trebuie facute si la noi”, ne-a spus Monica Tatoiu.

„Nu putem reprezenta un pericol pentru alti oameni in aceasta lume in care circulatia este atat de liberalizata. Nu sunt de acord insa ca populatia Romaniei sa fie cobai pentru vaccinuri interzise in alte tari.

CITESTE SI: Incredibil! Uite ce pensie ia Monica Tatoiu! A marturisit in direct!

CITESTE SI: Primele doze de vaccin antigripal au ajuns in tara. Ce se intampla din 15 octombrie

Nu sunt de acord cu sanctiunile cu inchisoarea. Copilul ramane fara parinti si sfarseste in grija unui stat insuficient de responsabil.

Munca in folosul comunitatii are componenta educativa necesara pentru eradicarea fenomenului de exercitiu iresponsabil al lbertatii de a alege fara competente necesare”, a mai declarat vedeta.

Scandalul vaccinurilor a creat o adevarata isterie in randul populatiei, avand efecte asupra parintilor si medicilor deopotriva.

Cei care se afla la mijloc in tot acest conflict de idei sunt copiii. Ministerul Sanatatii a anuntat ca medicii care se opun vaccinarii micutilor risca nu doar niste sanctiuni financiare ci inclusiv sa isi piarda locul de munca.

Scandalul vaccinurilor a reaparut in spatiul public dupa ce in presa au aparut informatii ca la granita Romaniei exista un focar de poliomielita, izbucnit in Ucraina in urma razboiului civil de acum un an si jumatate.

Miile de refugiati care traverseaza Romania prin partea de est poarta virusul Polio care poate cauza paralizia.

Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top