Connect with us

Revistateo.ro

Momente grele pentru Anamaria Prodan la parastasul Ionelei Prodan. Impresarei i s-a făcut rău

Monden

Momente grele pentru Anamaria Prodan la parastasul Ionelei Prodan. Impresarei i s-a făcut rău

Anamaria Prodan a trecut sâmbătă prin momente grele. La parastasul de 40 de zile pentru mama ei, Ionela Prodan, impresarei i s-a făcut rău. Încă suferă foarte mult în urma pierderii mamei sale. A fost pe punctul de a cădea la mormântul Ionelei Prodan, dacă nu era susținută de soțul ei.

Anamaria Prodan a trecut prin momente grele la parastasul mamei sale

Anamaria a organizat puțin mai devreme parastasul de 40 de zile pentru Ionela Prodan. Asta deoarece a dorit ca toți cei care au iubit-o pe mama ei să poată participa. Surse apropiate impresarei au spus că aceasta a pregătit pachete generoase pentru toți cei prezenți la parastas.

Pierderea mamei sale a afectat-o foarte mult pe Anamaria Prodan. Iar lucrul acesta s-a văzut foarte bine sâmbătă, la parastas. Atunci, impresarei i s-a făcut rău. Ar fi căzut la mormântul Ionelei Prodan dacă nu era susținută de soțul ei.

“Ana i-a fost aproape cântăreței până în ultima clipă de viață! În anul în care Ionela Prodan s-a luptat cu maladia la pancreas a dus-o peste tot în lume, numai să o salveze! Apoi, a stat cu ea la spital zi și noapte, cu speranța că, într-o bună zi, se va face bine. Din păcate, soarta a vrut altfel! (…)

CITEȘTE ȘI: Decizia luată de Anamaria Prodan legată de costumele populare ale Ionelei Prodan

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de fiica sa, operată în SUA
E greu să vezi doar un mormânt rece și atât, și să te gândești că părintele tău nu mai este. De aceea, vorbele preotului de la slujba făcută cu ocazia pomenii de 40 de zile și-au pus amprenta asupra ei atât de puternic, de nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Pur și simplu, era distrusă”, a spus elena Merișoreanu pentru wowbiz.

“Anamaria Prodan a fost dusă pe brațe după pomana mamei sale! Îi era rău și nu se mai putea ține pe picioare! Era să cadă la mormânt dacă nu o susținea soțul! După ce a plecat de la Bellu, a stat o oră acasă, fără să se miște și a fost nevoie să ia niște medicamente să își poată reveni!”, a fost declarația unei persoane apropiate familiei, potrivit sursei citate anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top