Connect with us

Revistateo.ro

Miss Piggy, premiată pentru susţinerea feminismului

Inedit

Miss Piggy, premiată pentru susţinerea feminismului

Vreme de 40 de ani, Miss Piggy a susţinut cauza femeilor din întreaga lume, motiv pentru care reprezentanţii Muzeului din Brooklyn a decis că merită un premiu special. Aceasta va primi Sackler Center First Award, distincţie oferită femeilor care s-au remarcat în domeniul lor de activitate.

Trofeul a fost atribuit de către Elizabeth A. Sackler Center for Feminist Art, asociat Muzeului Brooklyn, celor care luptă de zeci de ani pentru cauza feminismului.

CITEŞTE ŞI: FOTO. Ele sunt cele mai sexy femei din lume

„Sackler Center First Award pe 2015 va fi atribuit unor artişti plastici, actori, scriitori, dar şi legendarei Miss Piggy, care, timp de peste 40 de ani, a sprijinit mişcarea feministă cu hotărâre şi umor. Premiul îi va fi acordat şi pentru rolul de a inspira generaţii întregi de tinere din lumea întreagă”, au declarat reprezentanţii muzeului.

Chiar dacă Miss Piggy este doar un personaj fictiv, nu este prima dată când aceasta primeşte o distincţie importantă, aflându-se de multe ori în topul celor mai puternice femei din industria divertismentului.

Trofeul va fi decernat pe 4 iunie, în cadrul unei ceremonii speciale, unde Miss Piggy va fi însoţită de prietenul ei, Kermit.

Primele sezoane cu Miss Piggy şi Păpuşile Muppets au fost difuzate în America între 1975 şi 1981, iar de atunci popularitatea lor a crescut tot mai tare, astfel că şi în 2014 producătorii au lansat diverse show-uri cu celebrele personaje.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top