Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Minerva și Urania, previziuni sumbre pentru zodii. La ce concluzie au ajuns cele două specialiste în astrologie

Minerva și Urania au realizat previziunile astrologice pentru săptămâna care urmează. O serie de fenomene ne vor influența deciziile în perioada următoare, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Mercur va intra în Vărsător, iar Luna Plină se va forma în Leu. Iată ce spun cele două specialiste în astrologie că se va întâmpla săptămâna viitoare:

MINERVA despre BERBEC: Știu ce vor încă de la început de săptămână. Știu ce au nevoie. Știu cine sunt cu adevărat și mai știu și ceea ce nu sunt.

Cu aceste caracteristici nu au cum să o dea în bară, deci să treacă la muncă! CITEȘTE CONTINUAREA AICI

URANIA despre BERBEC: Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, preocupări casnice, domestice legate de casă, gospodărie, patrimoniu sau familie.

Stres provocat de imposibilitatea de a face față cu brio tuturor provocărilor și evenimentelor care apar în plan public, oficial, profesional din cauza suprasolicitărilor care vin dinspre familie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

MINERVA despre TAUR: Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 1 și pe 2 februarie, un lucru foarte bun pentru ei.

Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce. Vor face cheltuieli pe 31 ianuarie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 1 și 2 februarie să îi aducă într-o formă de zile mari. CONTINUAREA PENTRU TAUR AICI

URANIA despre TAUR: Nativii vor avea tendința să renunțe să mai ceară explicații sau informații din dorința de a nu complica lucrurile, de a nu deranja sau enerva pe cineva.

Etapă bună pentru învățare în cadrul pregătirii școlare, universitare.

MINERVA despre GEMENI: Vor avea blocaje, cel puțin până pe 2 februarie, dar din fiecare problemă va învăța câte ceva, lucru surprinzător deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, ei iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce ase ascunde în spatele lucrurilor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

URANIA despre GEMENI: Gemenii vor deveni vehemenți, impetuoși, autoritari sau chiar, vanitoși și ostili oricărei concesii sau abateri de la principiile lor.

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a IX-a, a gândurilor „înalte” și a preocupărilor superioare, sporind capacitatea nativilor de a gândi corect, anticipativ, modern, original.

MINERVA despre RAC: Este o perioadă benefică și pentru a se reevalua pe sine, pentru a se elibera de orgolii și de lucrurile care îi macină și garantat, luna va fi una plină de satisfacții.

Să nu îi surprindă mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

URANIA despre RAC: Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, motive de „ambalare” într-o chestiune de bani proveniți din muncă proprie (secundar) sau a unor câștiguri și beneficii materiale ori patrimoniale.

Această direcție de viață se va accentua o dată cu intrarea, pe 31 ianuarie, a planetei Mercur în zodia Vărsătorului, care va tulbura apele printr-un noian de știri, informații, speculații, considerații pe o tema sensibilă care radicalizează opiniile celor implicați.

MINERVA despre LEU: Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire săptămâna aceasta.

Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi cu atât se vor bloca mai rapid. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

CITEȘTE CONTINUAREA PREVIZIUNILOR URANIEI AICI

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL REALIZAT DE MINERVA: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top