Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Minerva, Oana Hanganu și Urania – trei perspective unice despre soarta zodiilor în săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2018

Minerva, Oana Hanganu și Urania au citit în stele și au aflat ce se va întâmpla cu fiecare zodie începând de mâine, 26 martie.

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 – Previziuni făcute de Minerva, Oana Hanganu și Urania

„Lună Albastră aduce schimbări pentru zodii! Află cine primește bani, cine se întoarce la o fostă iubire și cine are mari șanse în plan profesional!

Berbecii care vor să renegocieze un contract sau să obțină o promovare trebuie să profite de conjunctura favorabilă de joi dimineață. Vineri, colegii trag sfori” în defavoarea lor. Weekend-ul, provocator pentru relații.

Taurii idealizează foste iubiri și își critică actualul partener. În profesie, vor schimbări, dar trebuie să mai aștepte. În 31 martie, planeta Venus intră în zodia lor și, până în 24 aprilie, va fi aliatul lor de nădejde”, a declarat Oana Hanganu pentru HUFF.RO.

Cât despre Fecioare, Oana Hanganu spune că „visează la un partener de peste mări și țări au astrele de partea lor. Cele care au o relație trebuie să renunțe la spiritul critic exagerat. În plan financiar, nu au motive de nemulțumire. Banii vin, dar trebuie cheltuiți cu măsură”.

CITEȘTE AICI HOROSCOPUL INTEGRAL REALIZAT DE OANA HANGANU PENTRU FIECARE ZODIE

Minerva: O săptămână în general bună, dar cu posibile piedici

„Atmosfera generală este bună, dar din pripeală se pot face greşeli care vor repercuta mai ales asupra relaţiei”, susține Minerva în previziunile sale făcute în exclusivitate pentru teotrandafir.com.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele conform horoscopului realizat de Minerva: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Urania: Luna în tranzit prin Berbec ne pune în fața adevărului

Astrologul libertatea.ro, Urania, precizează că zodiile de foc trebuie să aibă grijă mai mult ca niciodată la deciziile pe care le vor lua în săptămâna următoare.

Pot avea loc tot felul de răsturnări de situație, mai ales că urmează o serie de fenomene astrologice importante. CITEȘTE AICI HOROSCOPUL ASTROLOGULUI URANIA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top