Connect with us

Revistateo.ro

Luna Plină din 9 iunie, are loc cum spuneam la 18 Săgetător 53 este în constelația Ophiuchus. Numit uneori al 13-lea semn al zodiacului, Ophiuchus sau Purtătorul de Șarpe, aduce pasiune și o inimă extraordinar de caldă.

Horoscop Minerva

MINERVA: Luna plină din 9 iunie. Transformări MARI pentru zodii

Luna Plină are loc vineri, 9 iunie, la 18 Săgetător 53. Luna plină din iunie indică un punct de cotitură sau poate o criză măruntă care implică relațiile sau finanțele. Ea continuă procesul de transformare început în ultimele două săptămâni, o lună plină pentru a transforma și a vindeca durerea de pe urma unor boli, inimi zdrobite, separări sau probleme financiare.

O lună plină se produce atunci când Soarele este în opoziție cu Luna, aspect care evidențiază polaritățile din viața noastră. Avem ego-ul versus emoție, delăsarea versus munca în gospodărie sau ceea ce aveți nevoie față de ceea ce doriți să faceți. Tensiunea interioară și presiunile externe pot duce la conflicte personale și la crize care vă secătuiesc de energie.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor ajung la apogeu întotdeauna la lună plină. Folosiți-vă de forță emoțională sporită și de intuiție pentru a depăși orice provocări.

Conștientizarea vă va permite să aveți o viziune echidistantă și echilibrată asupra relațiilor personale. Veți observa clar dinamica relațiilor sau a sentimentelor negative care provoacă dezordine interioară.

O Lună Plină este în relație cu lună nouă. Obiectivele Lunii Noi din 25 pot fi acum finalizate, deci este timpul pentru recoltă. Puteți face ajustări emoționale ca răspuns la noile cerințe. Efectul durează două săptămâni până la următoarea lună nouă, în acest caz luna nouă din 23 iunie.

Luna Plină din 9 iunie, are loc cum spuneam la 18 Săgetător 53 este în constelația Ophiuchus. Numit uneori al 13-lea semn al zodiacului, Ophiuchus sau Purtătorul de Șarpe, aduce pasiune și o inimă extraordinar de caldă. Dar, de asemenea, poate aduce și resturi afective de reglat, seducție, ostilitate, pericole nevăzute dar mai ales, calomnie, iar Ophiochus asimilat lui Asclepios, zeul grec al medicinei, guvernează boala, medicina și otrăvirea.

Totuși steaua fixă ​​Sabik aflată la 18 Săgetător 12 aduce anxietate, energie pierdută, perversiune și răutate. Cum este implicată și Luna, poate fi vorba despre secrete neștiute, gelozie și probleme cu rudele. Posibil ca această Luna Plină să declanșeze o creștere a numărului de boli infecțioase, a epidemiilor sau a unei eventuale pandemii, să ne gândim doar la epidemia de rujeolă.

Citește și: Cum îți afectează Luna plină viața amoroasă, în funcție de zodie

Ciclul retrogradării lui Neptun este în plină desfășurare, planeta va intra în retrogradare pe 16 iunie, și din motive diferite de cele de mai sus, este de așteptat, ca în timpul retrogradării neptuniene, să se producă izbucnirea unor epidemii sau, eventual, a unei pandemii care să afecteze milioane de oameni.

Soarele în inconjuncție cu Pluto reprezintă un moment de cotitură în viață. Cu un orb puternic, de numai 2 minute, acest aspect ar trebui să facă resimțită Luna Plină mai mult ca o criză sau o amenințare decât un punct de cotitură. O creștere intensă a tensiunilor poate duce la comportamente nevrotice, obsesive sau distructive.

Un eveniment sau o persoană poate declanșa această criză prin îndepărtarea de la putere a unor persoane. Atenție la relațiile pe care le puteți avea, la încercarea de a controla și de a manipula, pentru că pot izbucni conflicte urâte, crize de personalitate care la adolescenți pot duce la abuzul de droguri, la confruntare de forțe – cine este mai tare – sau chiar violențe.

Acest proces evolutiv are cauze și implicații karmice. Este posibil să fie nevoie de mici compromisuri pentru a scăpa de latura întunecată ale lui Pluto și a lui Ophiuchus. Un răspuns pozitiv ar fi sublimarea ego-ului și renunțarea la conflict, acel pas dat înapoi, având încredere în forța Universului și a lui Dumnezeu. Nu uitați că puteți să vă vindecați cu Ophiuchus și să vă transformați viața cu Pluto!

Luna în seschipătrat cu Venus este un aspect minor dar semnificativ, datorită orbului foarte strâns, adică o apropiere foarte mare. Asemenea Lunii în pătrat cu Venus va crește nevoia de plăcere, de dragoste și de afecțiune. Cu toate acestea, secretele și gelozia provocate de steaua fixă ​​Sabik și manipularea datorată lui Pluto vor aduce neliniște, agresivitate și chiar un conflict din dragoste – atenție la acele relații care sunt deja tensionate, în care partenerii sunt într-un veșnic conflict sau în care violența familială este o obișnuință.

Și relațiile sănătoase pot trece prin momente incomode, dar partenerii știu, au răbdare să soluționeze aceste aspecte. Relațiile neasumate pot suferi de pe urma loialității sau de lipsă de respect. Relațiile întâmplătoare care satisfac nevoia de intimitate pe moment pot aduce o serie de neplăceri, de la bolile sexuale transmisibile, la diverse infecții.

Luna în conjuncție cu Saturn, chiar și în aspect separat, constituie un fel de avanpost a temei generale de luptă împotriva tuturor relelor. Blocajele și restricțiile vor avea un impact important asupra vieții de familie. Unele dintre acestea implică părinții, copiii, partenera/ul, iubita/ul sau casa care vor încerca foarte mult planul emoțional și pot induce sentimente de respingere și chiar depresia.

Auto-disciplina și maturitatea emoțională ar trebui să vă ajute să treceți peste aceste momente. Încercați să depășiți sentimentele de vinovăție legate de Trecut. Vorbind despre slăbiciunile voastre emoționale, deschiderea față de cei dragi precum și înțelegerea lor vă va permite să depășiți criza.

Jupiter în inconjuncție cu Neptun sugerează un dezechilibru sănătate-spiritualitate. Vă va testa credința în ceva sau cineva. Pentru a crește trebuie să visezi și să-ți asumi riscuri. Cu această Lună Plină veți pune limită la ceea ce puteți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top