Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici a dezvăluit schema de calcul a cifrei fericirii.

Astro-FUN

Mihai Voropchievici: Cum ne calculăm cifra fericirii. Este unică și ne ghidează viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit formula de calcul a cifrei fericirii. Cifrele sunt de la 1 la 9. De exemplu, dacă tu ești născut pe data de 10, vei aduna cifrele între ele și vei face analiza după rezultat. Persoanele care sunt născute pe data de 23, de exemplu, au cifra fericirii 5 (2+3).

Mihai Voropchievici, schema de calcul pentru cifra fericirii

Cei care sunt cu 1 se combină și cu celelalte. Manifestările amoroase va diferi de la 1 la cel cu 10, și la cel cu 28. Rădăcina este aceeași, dar cresc în valoare.

1 – este liderul, ste inițiatorul în dragoste, sunt cuceritorii. Ei știu să aleagă, știu să ofere.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 noiembrie 2017

2 – sunt cei mai timizi, care așteaptă să fie aleși. Sunt persoane sensibile. Bărbații așteaptă ca femeile să facă primul pas. Norocul lor se manifestă venind de la alții. Combinațiile cele mai reușite sunt între o cifră pară și una impară.

3 – sunt explozibili. Sunt la fel de volatili, mai nestatornici în dragoste. Foarte greu îi determini să rămână prea mult timp lângă parteneri. Excepție face cifra 12, care face într-un parteneriat numai ce-l taie capul.

4 – sunt statornici în dragoste. Sunt oameni serioși, care știu ce vor în dragoste. Afectiv are 4 impulsuri. El trebuie să analizeze, să compare.

5 – este la mijloc între 5 și 9. Este versatil, fericit, curios. Dacă este curios este și inventiv. Este foarte important să aleagă, dar să nu stea prea mult acolo. Cifrele impare sunt năzdrăvane. Ca să fie fericit trebuie să fie lăsat să studieze, să se informeze, să facă toate năzdrăvăniile de pe lume.

6 – pentru a fi fericit trebuie să aibă fericire. Fericirea însemană armonia unui cuplu, o casă cu copii, bunăstare. Are un mare interes pentru zona financiară. Are înclinație spre lux. Sunt cei mai nefericiți, cu toate că ei caută fericirea. Caută fericirea care nu există. Ei vin dintr-o viață anterioară cu un tipar prestabilit. Ei caută încontinuu, se mulțumesc într-un final.

7 – sunt introvertiți. Cei născuți pe 17 sau pe 25. Ei nu prea știu să fie fericiți.

8 – nu prea au probleme. Vin ei și îți spun ce vor. Consideră că fericirea pentru el: bani, dragoste.

9 – iubesc oamenii și sunt iubiți de oameni. Fericirea lor este atunci când fac bine oamenilor. Ei greșesc de multe ori. Din dorința de a fi fericiți fac greșeli.

Dezvăluirea făcută de Mihai Vorophievici a avut loc în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunde”, difuzată la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top