Connect with us

Revistateo.ro

Star

Mihaela Rădulescu, reacție emoționantă după atacul din liceul din Florida: „Mi se rupe inima”

Mihaela Rădulescu a reacționat la știrea dramatică pe care o citim cu toții în această dimineață. Un atac mortal a avut loc într-un liceu din Florida.

Un tânăr, cel mai probabil cu probleme psihice, identificat cu numele Nikolas Cruz, a omorât 17 elevi și profesori de la Liceul Douglas High School din Florida.

Printre personalitățile care au reacționat imediat, mai ales că este și mamă, se numără și Mihaela Rădulescu.

Vedeta și-a exprimat regretele pentru tragedia care a avut loc în America și spune că ar trebui să ne gândim cu toții la sufletele nevinovate ale celor care s-au dus într-o banală zi în care se aflau la liceu.

„17 morţi într-un liceu din Florida, elevii au fost ucişi de un alt băiat de 19 ani. Copiii aceştia au aproape aceeaşi vârstă ca fiul meu.

CITEȘTE ȘI: Vor avea loc atentate teroriste în România? Cristian Sabbagh are informații prețioase. Ce spune jurnalistul

Mi se rupe inima. Sunt cu gândul la familiile care şi-au pierdut copiii”, a scris Mihaela în mediul online, alături de o fotografie cu o inimă frântă.

Atacatorul este un tânăr de 19 ani pe nume Nikolas Cruz, iar acesta a fost imediat exmatriculat din liceu și reținut, evident, de către polițiștii din Florida. CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE ATACUL DIN FLORIDA

Atacul de la Marjory Stoneman Douglas High School a fost anunțat la câteva minute după ora 3:00 după-amiază. Când au sosit la fața locului, autoritățile au găsit scene de adevărat haos.

Anchetatorii cred că suspectul a activat mai întâi alarma de incendiu pentru a determina oamenii să iasă din clase și să-și crească astfel numărul victimelor, potrivit unei surse citate de CNN.

Numai că școala tocmai avusese în ziua respectivă un exercițiu de alarmă de incendiu și mulți au crezut că e vorba din nou de o falsă alarmă. Alții au crezut că e vorba de artificii când au auzit primele focuri de armă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top