Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mihaela Rădulescu, pasionată de saltul cu parașuta: „Nu mai încercați glume cu parașuta că s-a epuizat stocul!”

Mihaela Rădulescu și-a lăudat iubitul pe Facebook menționând tot mai multe lucruri pe care le are în comun cu austriacul. Vedeta din juriul de la „Românii au talent” a scris că ceea ce îl face fericit și împlinit pe Felix este pasiunea de a zbura, de a pluti, trăiri cu care rezonează și ea.

„După doza masivă de pericol și adrenalină sau chiar înainte de ea, există un autocontrol desăvârșit, un exercițiu repetat până devine experiență și o dorință de a fi… cel mai bun, dar …în viață, în siguranță și în emoția mulțimii care-l privește. Iată cum am învățat încă ceva util pentru o viață plină și iată cum am descoperit că și aici avem ceva în comun”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Facebook, despre relația specială pe care o are cu Felix.

CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU IA POZIȚIE DUPĂ POLEMICA DE LA ROMÂNII AU TALENT

Foto: Facebook Mihaela Rădulescu

Foto: Facebook Mihaela Rădulescu


„În poză port o parașută de competiție, de la TNT Brothers, care are, evident și una de rezervă, deci, nicio șansă de a rata aterizarea:))) Nu mai încercați glume cu „parașuta”, că s-a epuizat stocul și s-a dovedit că sunt din categoria „glume pentru proști, adunate de pe jos”. Dar puteți încerca oricând un zbor în tandem cu cei de la TNT Brothers , cu care am facut și eu primele mele salturi. Grozavă senzație, minunat sport!”, a mai scris Mihaela pe Facebook.

Foto: Facebook Mihaela Rădulescu

Foto: Facebook Mihaela Rădulescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top