Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Metode pentru a „sterge” anii usor. Cum arati mai tanara, fara sa dai niciun ban

Daca ar exista un tratament pentru a sterge toti anii ca prin farmec, ar fi cu adevarat extraordinar. Sunt insa multe metode prin care poti arata cu cativa ani mai tanara. Nu trebuie decat sa ai grija la mici detalii din viata ta.

Nu e nevoie de operatii complicate pentru a arata mai tanara decat arata anii din buletin.

Una dintre cele mai simple metode este sa cumperi un nou sutien. Odata cu inaintarea in varsta, sanii se lasa. Toata lumea stie ca este imposibil sa lupti cu gravitatia. Un sutien nou iti poate tine sanii acolo unde trebuie si sa arate ca si cum ai niste sani fermi ca in tinerete. In cazul in care ai sanii mici, apeleaza la sutiene cu push-up.

Se spune ca sexul te mentine tanara si sanatoasa. Un studiu realizat in Scotia a dezvaluit faptul ca persoanele care au peste 40 de ani si care fac sex des arata cu 12 ani mai tineri decat cei care fac sex rar.
Astfel mentii o relatie armonioasa in cuplul tau si te bucuri de toate beneficiile unei partide amoroase.

O alta metoda prin care poti intineri cu cativa ani este sa apelezi la suvite de par. Vopseste-ti parul si poarta suvite in nuante calde. Vei parea mai tanara cu cativa ani.

Postura este foarte importnta. Obisnuieste sa stai dreapta si evita astfel durerile de spate, specifice inaintarii in varsta.

Lasand sprancenele intr-o forma naturala, arati mai tanara

Lasa-ti sprancenele intr-o forma cat mai naturala. Evita sprancenele subtiri si vopsite cu creionul. Aceste practici nu fac decat sa te faca mai in varsta.

Ai grija de mainile tale si apeleaza la o manichiura permanenta sau semipermanenta. Mainile sunt cartea de vizita ale fiecarei persoane, asa ca trebuie sa arati bine tot timpul.

De asemenea, pentru a „sterge” anii, apeleaza la albirea dintilor. Consumul de cafea si de bauturi colorate afecteaza dantura. Albeste-ti dintii, iar lumea va crede ca esti cu cativa ani mai tanara decat in realitate.

Articole pe aceeasi tema:

Trei lucruri pe care nu trebuie sa le folosesti dupa varsta de 35 de ani

Beneficiile nasterii unui copil la o varsta inaintata

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top