Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Meteorologul de serviciu de la ANM, anunț despre vreme: NU E NORMAL CE SE VA ÎNTÂMPLA LUNI

Meteorologul de serviciu de la ANM, Teodora Cumpănașu, a anunțat cum va fi vremea la începutul săptămânii viitoare. Greu de crezut sau nu, dar CANICULA SE ÎNTOARCE!

Septembrie extrem de călduros: 35-36 grade luni

„E o situație pe care administrația noastră a anunțat-o în urmă cu ceva vreme. Spuneam de luna trecută că temperaturile se vor menține toată luna peste ceea ce e normal. Vor fi 33-34 de grade în sudul țării, în toată zona Munteniei.

Vor fi temperaturi maxime de peste 30 de grade. Litoralul rămâne ușor sub această valoare, cu 27 de grade. În Câmpia Română și Lunca Dunării așteptăm 30 de grade. Suntem la jumătatea lunii, iar aceste temperaturi nu sunt normale.

CITESTE SI: Previziune sumbră făcută de Gheorghe Mărmureanu după cutremurul de 8 grade din Mexic. Ce a zis despre România

Minimile vor fi foarte ridicate. Cele 35-36 de grade pentru luni după amiază sunt valori cu 10 grade peste media climatologică valabilă pentru sudul țării. În mod normal ar trebui să fie 26-27 grade.

În Oltenia, vestul și centrul Munteniei vor fi ploi astăzi, cu intensificări de vânt. Noaptea crește probabilitatea pentru astfel de fenomene și în zona Capitalei”, a declarat Teodora Cumpănașu la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top