Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

METEO. ANM avertizeaza: VREMEA se raceste! Temperaturi cu minus

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare in care avertizeaza ca vremea se va raci pana la valori minime negative si vor cadea precipitatii mixte.

Avertizarea meteorologilor este valabila de sambata, 19 martie, ora 3:00, pana duminica, 20 martie, 0ra 8:00. ANM anunta temperaturi minime negative, bruma, precipitatii mixte, intensificari ale vantului, in majoritatea zonelor tarii.

Citeste si:Cum influenteaza vremea STAREA DE SPIRIT!

Citeste si:6 BENEFICII pe care le aduce vremea rece

 

„In intervalul mentionat, valorile termice vor fi in scadere in majoritatea zonelor, dar in special in jumatatea de nord-est a tarii, unde vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an. In noaptea de sambata spre duminica (19/20 martie) se vor inregistra temperaturi preponderent negative, in depresiuni vor fi minime la limita gerului si pe suprafete extinse se va produce bruma.

Se vor semnala precipitatii in general slabe, sub forma de ninsoare in zona montana si mixte, la inceput local in nord, in est si in centru, apoi izolat si in partea de sud-est a teritoriului.

Vantul va avea intensificari la munte, dar temporar si in celelalte regiuni, cu viteze mai mari in Moldova, Dobrogea, Muntenia si vestul Olteniei, unde vor fi rafale de 55-60 km/h”, se arata in informarea meteorologica emisa de ANM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top