Connect with us

Revistateo.ro

Mesajul emoționant al unei adolescene de 16 ani, care a învins CANCERUL.

Inedit

Mesajul emoționant al unei adolescene de 16 ani, care a învins CANCERUL: „Am trăit clipe de coșmar”

Adriana Proca este o adolescentă de doar 16 ani, care a fost diagnosticată cu leucemie. După 8 luni și jumătate de luptă contra cronometru, ea a ieșit învingătoare în fața bolii.

Cea mai frumoasă veste a primit-o în Turcia, acolo unde a fost tratată în ultimele luni. Medicii au anunțat-o că a învins cancerul.

Mesajul emoționant al adolescentei care s-a vindecat de cancer

Tânăra spune că abia așteaptă să se ocupe de școală și de planurile sale mărețe.

„Am trait clipe de cosmar, mai ales cand doctorii din tara mi-au spus ca sansele mele de vindecare sunt foarte mici. Nu am crezut niciodata cu adevarat in vorbele lor, stiam ca viata mea nu are cum sa se sfarseasca la aceasta varsta. Am multe planuri, mult prea mult ca sa ma fi dat batut!

Vreau sa fiu fericita, sa zambesc mereu, sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de cei dragi, sa fiu recunoscatoare pentru acest cadou pe care mi l-a oferit Dumnezeu! Practic, m-am renascut, am primit o noua sansa si vreau sa profit de ea. Vreau sa ajut la randul meu, vreau sa imi dedic viata sa le ofer si altor copii zambete, asa cum zeci de mii de oameni m-au ajutat enorm sa ma vindec!

Multumesc din suflet minunatilor mei doctori Tunç Fısgın, Ceyhun Bozkurt si intregului personal de la Medical Park pentru iubirea pe care mi-au purtat-o! Multumesc tuturor romanilor si moldovenilor pentru rugaciuni si pentru cuvintele de incurajare. Au contat enorm! Voi sunteti salvatorii mei si voua sa datorez totul!”, declara, cu lacrimi in ochi, Adriana Proca, adolescenta de 16 ani care a învins leucemia.

Sursa: stirilekanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top