Connect with us

Revistateo.ro

Regele Mihai

Stiri

Mesaj emoționant postat de Principesa Maria pe Facebook, pentru Regele Mihai

Principesa Maria, cea de-a cincea și totodată cea mai mică fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana, a postat vineri pe Facebook un mesaj emoționant pentru tatăl său. În contextul în care Regele Mihai nu a mai vizitat România de mult timp, mesajul Principesei a stârnit mii de reacții și aprecieri din partea simpatizanților Casei Regale.

Ce mesaj a transmis Principesa Maria pentru Regele Mihai pe Facebook

Postarea Principesei include o fotografie cu tatăl său, alături de un mesaj emoționant: „Tatăl meu. Întotdeauna în inima mea”:

Principesa Maria a confirmat personal. Starea regelui este stabilă!

După ce starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat, acesta nu a mai venit în România, fiind imobilizat la pat la reședința sa din Elveția. Acolo este vizitat de către apropiați, iar Casa Regală transmite regulat noi informații despre Majestatea Sa. La începutul lunii aprilie, când Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria l-au vizitat pe Rege, s-a făcut ultima declarație publică despre starea sa de sănătate:

„Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi de două măicuţe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestatăţii Sale este stabilă”.

În jurul acestui subiect s-au făcut o serie de speculații, întrucât Regele, în vârstă de 95 de ani, s-a retras din viața publică în luna martie în 2016, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică. Se pare că starea de sănătate nu i-a mai permis să vină în România la Castelul Săvârșin, așa cum o făcea de Paște sau de Crăciun. Mai mult decât atât, acesta nu a participat nici la funeraliile soției sale, Regina Ana, în vara anului 2016.

Astfel, postarea Principesei Margareta a atras și întrebarea inevitabilă, dacă Regele se mai află în viață. La această întrebare, Principesa a răspuns ferm: „Bineînțeles”

 

Regele Mihai

CITESTE SI: Cum se simte Regele Mihai. Casa Regala a facut anuntul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top