Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Merge în cluburi și se distrează ca oamenii mari. Ce vârstă crezi că are băiatul din fotografie?

Băiatul din imagine trăiește ca orice om adult, cu toate că atunci când intră într-o discotecă autoritățile îi cer buletinul. Același lucru i se întâmplă și când cumpără alcool sau tutun, iar când ajunge într-un grup de copii, toată pruncimea vrea să se joace cu el.

Cazul lui Hyomyung Shin din Coreea de Sud a făcut înconjurul planetei și asta deoarece, deși arată ca un copil de 10 ani, băiatul are 26 de ani! Tânărul coreean suferă de sindromul Highlander, o enigmă chiar și pentru medici. Boala de care suferă sud-coreeanul nu îi mai permite să crească și să se dezvolte. Acesta măsoară 1,63 cm la 26 de ani și este poreclit adesea ca Peter Pen de Coreea.

CITEȘTE ȘI: VIDEOCLIP EMOȚIONANT – UN CADOU PRIMIT DE LA SOȚIE I-A SCHIMBAT VIAȚA DEFINITIV!
Shin s-a născut în anul 1989 și susține că se confruntă cu o problemă care era previzibilă: puțină lume îl crede când se prezintă ca un adult. Boala lui Shin face ca trupul băiatului să îmbătrânească mai greu, însă din punct de vedere psihic, acesta are vârsta reală.

Sindromul Highlander poate afecta pe termn lung starea psihică a pacienților. Această boală este extrem de rară și, chiar și în ziua de azi, se mai caută leacuri pentru vindecarea ei. Mulți oameni de știință asociază sindromul Highlander cu leacurile împotriva îmbătrânirii, susținând că analizarea din punct de vedere genetic a acestei afecțiuni poate oferi cheile pentru a dezlega cum să rămânem veșnic tineri.


Sursa foto: mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top