Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai tari curiozitati despre corpul femeii

Inedit

Cele mai tari curiozitati despre corpul femeii

Iti prezentam cele mai interesante curiozitati despre corpul femeii. Acesta este o adevarata enigma pentru barbati, insa multe din lucrurile enumerate mai jos nu sunt cunoscute nici de catre femei.

Cele mai tari curiozitati despre corpul femeii

1. Pot avea femeile erectie? Da! 75% dintre femei au orgasm datorita stimularii clitorisului, scrie BBC.

2. Este himenul un organ inutil? Nu! Putine femei inteleg rolul acestei membrane care acopera orificiul vaginal. Himenul tine la distanta bacteriile, astfel incat fetitele sa nu faca infectii in zona genitala.

3. Uterul are, in general, o largime de 7,5 centimetri, iar cand este in stare normala maximum 5 centimetri. In ultimul trimestru de sarcina, acesta poate ajunge pana la 30 de centimetri.

4. La o saptamana dupa ce ovulul este fecundat de spermatozoid, apare un nou organ in corpul femeii: placenta. Multe femei cred ca aceasta e prezenta dintotdeauna in corp. Total fals, sustin medicii.

5. Inima unei femei bate de mai multe ori pe minut. Pulsatiile ajung pana la 76 in cazul femeilor (media), iar in cazul barbatilor valoarea este 70.

6. Corpul femeii imbatraneste inaintea corpului barbatului. Barbatul are colagenul mai dens decat femeia. Mai mult, cercetatorii de la Institutul de Dermatologie din Statele Unite sustin ca barbatul este programat genetic sa imbatraneasca mai lent.

7. Femeia sta mai mult timp in pat decat un barbat, si asta pentru ca al ei corp oboseste mai repede. Conform unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Cambridge, femeile au mai des probleme cu somnul.

Acestea petrec mai mult timp in pat, iar asta nu inseamna ca dorm mai mult. Multe ore se duc in incercarea de a adormi. 39,6% din femei nu au probleme cu somnul, spre deosebire de 63,3% dintre barbati care pot adormi oricand si la orice ora.

CITESTE SI: Semne ca ai o boala genitala. Cand e cazul sa mergi urgent la medic

8. Asociatia Profesionala pentru Sanatate Reproductiva din SUA a calculat cate cicluri menstruale are o femeie intr-o viata. Media este de 450. Daca numarul este mai mic sau mai mare de 450, inseamna ca acele femei s-au confruntat cu afectiuni genitale sau au avut tulburari hormonale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top