Connect with us

Revistateo.ro

Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

Net

Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

Nunta lui Meghan și Harry va fi una fastuoasă. Televiziunile sunt deja pregătite să transmită nunta care va avea loc în luna mai.

Ce se știe deja despre nunta lui Meghan și Harry

O surpriză neplăcută legată de acest eveniment este participarea Reginei Elisabeta la nuntă. Întrucât Elisabeta a II-a are deja o vârstă înaintată (91 de ani). Surse apropiate Casei Regale spun că nu s-ar simți tocmai bine. Tocmai de asta va participa doar la cununia religioasă.

Regina le-a transmis deja prin căi neoficiale celor doi ca starea fizică nu îi va permite să participe la tot eveniment. Se pare că Regina și-ar pune în pericol sănătatea.

Regina Elisabeta are până acum invitatul de onoare la evenimentul din 19 mai, însă aceasta va pleca imediat după cununia religioasă.

Surse de la Castelul Windsor au explicat că Regina trebuie să se retragă deoarece se află sub tratament. Nu s-au oferit explicații despre afecțiunea de care suferă.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii despre crima din Brașov. Ce au descoperit legiștii și ce a făcut bărbatul înainte de crimă

S-a aflat adevărul despre părinții lui Kate Middleton! Cine sunt, de fapt, socrii prințului Wiliam

Cei de la Entertainment Tonight susțin că au aflat ce i-a spus Regina nepotului ei: „Aceasta e nunta ta, asta e ziua ta. Plănuiește-o așa cum îți dorești”. Astfel a confirmat că acceptă căsătoria Prințului Harry (33 de ani) cu actrița americană Meghan Markle (36 de ani).

Regina Elisabeta este foarte apropiată de nepoții ei și și-ar dori să facă parte din cele mai frumoase evenimente din viețile lor. Aceștia au înțeles în cele din urmă că Regina are probleme de sănătate și e la o vârstă la care are nevoie de liniște.

La nunta lui Meghan și Harry vor cânta trupa Spice Girls, Elton John și artista britanică Adele.

Prințul Harry și actrița Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai la Capela Saint George de la Castelul Windsor din Anglia, Marea Britanie. La nuntă vor fi invitați circa 2.600 de persoane conform datelor oficiale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top