Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Medicii nu o lasă pe Anca Pandrea din spital

Actrița Anca Pandrea stă de vineri (n. r.: 20 martie) internată la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău și a căzut în casă. Actrița cunoscută din telenovela românească „Numai iubirea” a declarat pentru ziarul Libertatea că medicii nu vor să o lase acasă deși și-a făcut toate analizele necesare pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

„Mai stau cel puțin azi și mâine, medicii nu vor să-mi dea drumul. Am făcut deja un set complet de analize și urmează să mai fac și alte investigații. Nu mă simt prea bine”, a declarat Anca Pandrea pentru cotidianul Libertatea.

CITEȘTE ȘI: CORNEL PATRICHI POVESTEȘTE CUM A FENTAT MOARTEA

De la moartea soțului ei, celebrul actor Iurie Darie, Anca Pandrea nu duce o viață deloc fericită. Aceasta nu se poate obișnui nici azi cu faptul că soțul ei a părăsit-o și se află printre îngeri. În ultima vreme, vedeta nu a ieșit din casă iar medicii au depistat că are pneumonie.

Anca Pandrea a șocat opinia publică recent, susținând că își dorește să ajungă cât mai repede lângă soțul ei, în mormânt. Actrița a organizat pe 14 martie o expoziție cu desenele lui Iurie Darie unde i-a cerut lui Iura să o ia cât mai repede lângă el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top