Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Medicii avertizeaza: „Cei care au scapat cu bine din Colectiv trebuie neaparat sa isi faca analize!”

Medicii recomanda tuturor persoanelor care erau in Colectiv atunci cand s-a produs incediul sa mearga la spital pentru un control.

Este posibil ca tinerii sa fi inhalat gaze toxice al caror efect poate aparea tarziu si le poate pune sanatatea in pericol.

Cei care au fost in Colectiv in acea noapte ar trebui sa-si faca analizele, chiar daca nu au avut probleme medicale in primele zile de dupa incendiu. Aceasta este parerea medicilor care au in acest moment in ingrijire ranitii si care considera ca toti cei din club ar putea avea probleme de sanatate din cauza gazelor toxice inhalate.

CITESTE SI: Tanarul care a murit marti in Marea Britanie era Tudor Golu, autorul videoclipului „The day we die”

CITESTE SI: Piedone a fost REŢINUT de procurorii DNA în dosarul Colectiv

„Aş dori ca toate persoanele care au fost în club, indiferent că au ieşit, ar trebui să treacă cumva prin spitale, fie prin medicul lor de familie, fie prin spitalele astea care au fost arondate şi se ocupă de arşi, vă rugăm să veniţi să vă reevaluăm, să ştim dacă sunteţi într-o stare generală bună, ca să nu apară complicaţii ulterioare.”, a precizat Florentina Radu Ionita, directorul Spitalului Militar.

Marea problema este ca nu se stie cu exactitate numarul celor care se aflau la momentul incendiului in Clubul Colectiv, iar estimarile variaza intre 300 si 500 de persoane. Daca se scad ranitii ajunsi direct in spitale, 150, sau poate chiar 300 de tineri ar trebui sa ajunga in cel mai scurt timp la controale medicale.

Continuarea si alte informatii pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top