Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Medicii au terminat autopsia Stelei Popescu. Ce au găsit

După o jumătate de an de la decesul actriței Stela Popescu. medicii legiști au încheiat autopsia.

Vestea decesului actrița care a făcut istorie în lumea teatrului și a cinematografiei românești a căzut ca un trăznet pentru milioane de fani.

La șase luni de când a plecat Stela Popescu dintre noi, specialiștii de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) au decis să nu mai solicite un raport suplimentar de expertiză. Aceștia au ajuns la concluzia că nu există suspiciuni că legendara artistă ar fi fost ucisă.

O sursă din mediul medical a declarat pentru Cancan.ro că reprezentanții INML au trimis către Poliția Capitalei factura pentru autopsia Stelei Popescu, care s-ar ridica la aproximativ 2.000 de lei.

În cazul în care ar fi fost dubii cu privire la decesul marii actrițe, autoritățile ar mai fi cerut și o analiză toxicologică, care ar fi costat aproximativ 3000 de lei.

Cei apropiați i-au respectat ultima dorință fostei partenere de scenă a lui Alexandru Arșinel.

„A fost dorinţa ei să fie înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei”, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul „Constantin Tănase.

Te-ar putea interesa și: În lacrimi. ULTIMA scrisoare scrisă de ALEXANDRU ARȘINEL pentru Stela Popescu. Regretata artistă ar fi împlinit 82 de ani

Alexandru Arşinel i-a scris o ultimă scrisoare Stelei Popescu. Cu lacrimi în ochi şi foarte afectat şi copleşit de emoţii, îi este dor să fie alături de el pe scenă.

„Câteodată trebuie să mori ca să ai parte de o slujbă atât de minunată. Să mă iertaţi că nu am să vorbesc liber, pentru că îmi este greu. Am avut câteva zile infernale.

A plecat Stela! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Stela! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă, fără tine. Citește continuuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top