Connect with us

Revistateo.ro

Măști purificatoare pentru toate tipurile de ten

Cosmetica

Măști purificatoare pentru toate tipurile de ten

Ai simțiti vreodată că ai nevoie de o curățare în profunzime? Dacă răspunsul este da, atunci te afli unde trebuie. Iată câteva măști purificatoare, care îți vor lăsa pielea curată, netedă și catifelată. Ingredientele naturale hrănesc în profunzime, hidratează și redau elasticitatea. Dacă vei folosi aceste măști în mod regulat, rezultatele nu vor întârzia să apară. Alege-o pe cea potrivită tipului tău de ten și aplic-o cu încredere.

1. Mască pentru ten normal. Ai nevoie de o linguriță de argilă, o lingură de mălai, un gălbenul, o lingură de apă, 2 picături de ulei esențial de mușcată și o lingură de apă de trandafiri. Amestecă toate ingredintele și formează o pastă consistentă. Spală-ți fața cu apă călduță pentru a deschide porii și apoi aplică masca, evitând zona ochilor și a buzelor. Las-o să acționeze timp de 15 minute și clătește-te cu apă caldă.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE POATE CAUZA INSTANT APARIȚIA COȘURILOR

2. Mască pentru ten uscat. Ai nevoie de o linguriță de argilă, o lingură de mălai, o linguriță de drojdie de bere, o lingură de apă, o picătură de ulei esențial de rozmarin și o picătură de ulei esențial de levănțică. amestecă toate ingredientele cu grijă și apoi aplică masca. Încercă să eviți pielea sensibilă din zona ochilor. Lasă masca să acționeze 10 minute și spală-te cu apă caldă. aplică apoi o cremă intens hidratantă, pentru a hrăni pielea în profunzime.

3. Mască pentru ten gras. Ai nevoie de o linguriță de argilă, o lingură de mălai, o lingură de apă de trandafiri, 2 picături de ulei esențial de mușețel, o picătură de ulei esențial de ienupăr și o picătură de ulei esențial de patchouli. Amestecă toate aceste ingrediente naturale și aplică masca evitând zona ochilor și a buzelor. Las-o să acționeze 10-15 minute si clătește-te cu apă rece. Este recomandat să folosești o cremă hidratantă ușoară, cu o formulă bazată pe apă, pentru a nu încărca tenul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top