Connect with us

Revistateo.ro

Masti pe baza de dovleac

Stiri

Masti pe baza de dovleac

Vitaminele A, E si C si alti compusi miraculosi din dovleac sunt factorii care contribuie la creionarea unui ten perfect. Iata cateva masti pe baza de dovleac, pe care le poti incerca toamna aceasta.

TEN GRAS
Paseaza dovleacul cu furculita si adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie verde si iaurt natural. Asigura-te ca nu se creeaza ”boturi” si obtii un piure din dovleac, zeama de lamaie si iaurtul natural. Inainte de a aplica rezultatul omogen pe fata, curata bine tenul incat sa nu existe imperfectiuni. Timpul de actionare al mastii este intre 15 si 20 de minute.

CITESTE SIMASCA CU ARGILA PENTRU UN TEN PERFECT

TEN USCAT
Acelasi piure ca si pentru tenul gras il vei realiza cu ajutorul furculitei, insa, de data aceasta vei scapa celelalte doua ingrediente cu o lingurita de miere de albine si o jumatate de lingurita de ulei de masline. Timp de actionare: 20 de minute

CITESTE SIMASTI DE STRUGURI FACUTE LA TINE ACASA

TEN NORMAL
Pe langa piureul de dovleac, vei adauga o lingurita de miere si o alta lingura de fresh de portocale. Se lasa pe fata timp de 15 minute. Nu doar ca tenul tau va fi curatat in totalitate, dar va mirosi extrem de frumos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top