Connect with us

Revistateo.ro

masca pentru ten imbatranit

Stiri

Masca pentru TEN IMBATRANIT. Scapa de riduri, pete si alte probleme ale tenului matur!

Tenul matur are o multime de probleme – de la pete, la riduri, pana la fluctuatii: ba este prea gras, ba prea uscat. Alege masca pentru ten imbatranit care te avantajeaza!

1. Masca cu plante pentru ten imbatranit

Fa o infuzie dintr-o lingura de musetel si o lingura de menta la 200 ml de apa. Foloseste doua linguri din acest lichid, pune 2 linguri de seama de portocale, 3 picaturi de tinctura de propolis, o lingurita de miere si o lingura de argila.

Tenul matur are nevoie de vitaminele din plante si din sucul de citrice. In plus propolisul este un preparat miraculos, ce improspateaza pielea.

CITESTE SI: Masca pentru TEN NORMAL. Nu mai cauta tratamentul perfect! Ai aici 5 variante!

CITESTE SI: Masca pentru TEN MIXT. Amestecuri de ingrediente care iti salveaza pielea!

2. Masca pentru ten imbatranit cu miere

Chiar daca ai tenul matur, trebuie sa tii cont si daca este gras sau uscat. Foloseste mierea, in diverse combinatii, in functie de specificul pielii tale: pentru ten gras, amesteca o lingura de miere cu un albus de ou, pentru ten uscat, amesteca o lingura de miere cu o lingura de ulei de masline, iar pentru ten normal, amesteca lingura de miere cu una de ceai de musetel.

Mierea este foarte buna pentru ten matur, datorita proprietatilor antiinflamatoare si antibacteriene – estompeaza ridurile, elimina iritatiile si imbunatateste tonusul tenului!

3. Masca cu ovaz pentru ten matur

Amesteca o lingura de tarate de ovaz cu o lingura de iaurt si o lingurita de tinctura de rostopasca.

Aceasta masca exfoliaza tenul datorita taratelor, il vindeca, datorita tincturii de rostopasca si il hraneste cu iaurt. Este perfecta daca ai un ten cu imperfectiuni.

4. Ceai de rozmarin pentru ten patat – petele si cicatricile dispar cu ajutorul unui ceai concentrat de rozmarin. Amesteca 3 linguri de infuzie de rozmarin cu o lingurita de zeama de lamaie si foloseste acest amestec pe ten, pentru a scapa de pete si pentru a tonifia tenul.

5. Uleiul de jojoba (nu te speria, il gasesti in plafar la preturi avantajoase) este bun pentru ten, caci are o structura chimica asemanatoare cu uleiurile produse de pielea umana in mod natural. In plus, uleiul de jojoba se absoarbe usor in ten si este natibacterian si antiinflamator. Pentru tenul imbatranit, il vei folosi ca atare, masand pur si simplu fata.

Tu ce preferi sa folosesti pentru tenul imbatranit?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top