Connect with us

Revistateo.ro

Mască de iaurt împotriva căderii părului

Stiri

Mască de iaurt împotriva căderii părului

Mască de iaurt împotriva căderii părului. Căderea părului poate avea mai multe cauze şi ne afectează pe toţi, la orice vârstă. După o vreme în care am purtat căciulă, este vremea să lăsăm podoaba capilară să se bucure din nou de lumină, iar pentru o rezistenţă mai mare a firului de păr îţi propunem o mască simplă, cu iaurt şi ou.

CITEŞTE ŞI: Mască hrănitoare pentru mâini

Aceste două ingrediente au în compoziţia lor keratină, proteină folosită în majoritatea tratamentelor din saloanele de înfrumuseţare, cu rol în creşterea părului şi a unghiilor.

În acelaşi timp, masca în cauză va favoriza propria producţie de keratină din organism, acţionând ca un stimulent natural, la îndemâna oricui.

Iată cum prepari masca de iaurt împotriva căderii părului:

Pentru început, amestecă un iaurt natural cu un ou crud. Dacă ai părul mic poţi folosi un borcan de mici dimensiuni, iar pentru un păr mai mare alege un recipient mai mare cu iaurt. Aplică masca obţinută pe părul ud şi las-o să acţioneze timp de 30 de minute, după care clăteşte bine.

Mască de iaurt împotriva căderii părului. Poţi repeta procedeul o singură dată pe săptămână, timp de o lună. Vei observa cum ingredientele din această mască vor reda vitalitate părului şi îl vor face mai rezistent. În plus, vitaminele din ou şi iaurt vor da părului tău strălucire, astfel că nu doar se va simţi mai catifelat, ci şi va arăta pe măsură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top