Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Marturiile CUTREMURATOARE ale unor femei violate. STOP ABUZULUI SEXUAL!

Cazul tinerei  de 18 ani din Vaslui violate cu bestialitate de sapte barbati a nascut o ampla dezbatere despre abuzurile sexuale la care sunt supuse femeile, multe dintre acestea, daca nu majoritatea, ramanand inchise cu lacatul in spatele unor usi tenebroase.

Femeile din Romania au o mare teama in a denunta violatorul si asta deoarece, din nefericire, in multe locuri din tara noastra mentalitatea misogina pune la colt victima si nu calaul. Iata mai jos experientele tulburatoare ale unor femei violate. Citatele sunt extrase de pe un blog gazduit de tumblr.com:

CITESTE SI: CONDAMNATA LA MOARTE DE PROPRIA FAMILIE PENTRU CA A FOST VIOLATA

„Un baiat de la scoala a abuzat de mine. Ma simt patata iar amintindu-mi de acel eveniment este ca si o tortura pentru mine. Nu am avut curajul sa le spun parintilor nimic din cauza rusinii. M-am deschis in fata unui prieten dar acesta m-a parasit, nu a mai vrut sa ma vada dupa cele povestite”

O alta relatare suna in felul urmator: „Prietena mea a ras de mine cand i-am zis ca am fost violata”

„Au trecut 22 de ani de cand nu ma mai pot apropia de niciun baiat. Cel pe care il vedeam ca pe fratele meu, cel care m-a invatat sa inot si sa joc polo m-a violat, profitand de naivitatea mea de copil de clasa a 5-a”.

„Cand ma intorceam de la munca, 12 barbati s-au napustit asupra mea si m-au violat. Toata viata va trebui sa traiesc cu aceasta drama si cu cicatricea de pe frunte. Acum sunt un monstru furios. M-au transformat intr-un monstru”.

„Chiar si azi ii mai aud grohaitul in urechi. Il aud zilnic, iar si iar”.

femei - 21072015 - 3

Daca te-ai confruntat vreodata cu o asemenea situatie sau cunosti persoane care nu au curajul sa vorbeasca, Organizatia de Asistenta pentru femei pune la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru toate acele femei abuzate. Numarul de telefon este 1800 341 900. La acest numar se poate suna zilnic intre orele 7:00 si 22:00.

Sursa foto: lavoz.com.bo, tamilinstanews.com

1 Comment

1 Comment

  1. M

    2016-08-12T20:07:15+03:00 at 2016-08-12T20:07:15+03:00

    Din păcate, în România sunt condamnate femeile, nu violatorul. Când se va ajunge a nu mai fi de acord că o Femeie, indiferent că este o femeie obișnuită sau femeie ușoară, NU TREBUIE VIOLATĂ, atunci, poate se vor trezi și parlamentarii să considere că violul este la fel de grav ca un omor și pedeapsa să fie la fel de dură!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top