Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Marți cântărea 74 de kilograme, iar sâmbătă 67! Vorbim de o plantă minune

O tânără din Statele Unite se laudă că a slăbit 7 kilograme în doar 5 zile. Și-a dezvăluit și rețeta de slăbit pe Internet, iar după aceea a devenit virală.

Planta minune care te scapă de 7 kilograme în 5 zile

Multe doamne și domnișoare vor să slăbească dintr-un foc. Sunt situații în care femeile vor să scape de colăcei pentru că se apropie un eveniment important în viața lor și vor să intre bine în ținută (botez, nuntă, zi de naștere, escapadă la mare), iar pentru acestea s-a inventat banalul pătrunjel.

Pătrunjelul dă aromă mâncării și o formă deosebită corpului. Cura cu pătrunjel implică 5 linguri din această plantă (mărunțită, dacă se poate) la un litru de apă.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

CITEȘTE ȘI: Trucuri de slabit pe care nimeni nu ti le-a spus

Se toarnă apa fierbinte peste pătrunjel și se lasă la infuzat vreme de 20 de minute, apoi se strecoară. Această licoare se consumă în fiecare zi dimineața și seara. Pătrunjelul are rolul de a elimina toxinele din corp și de a accelera metabolismul. Pe durata celor 5 zile de cură se pot consuma și sucuri naturale, făcute la storcător. Sunt recomandate afinele, portocalele și limonadele cu mentă.

Shake-urile pe bază de spanac și banane sunt și ele bune pe parcursul urmării dietei, mai ales că spanacul este bogat în fier și asigură rezistența organismului în fața tentațiilor nesănătoase, dar atât de gustoase!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top