Connect with us

Revistateo.ro

MARKETING de BOBOTEAZĂ. Ce lucru INCREDIBIL a scos ieri la vânzare un român

Inedit

MARKETING de BOBOTEAZĂ. Ce lucru INCREDIBIL a scos ieri la vânzare un român

Românii fac business inclusiv cu lucrurile sfinte. Un anunț interesant a fost postat ieri pe un site de vânzări online de către un bucureștean: „Vând cruce scoasă din apă de Bobotează”.

Tânărul care a scos la vânzare acest obiect a precizat că e vorba de o cruce scoasă din Marea Neagră de Bobotează și este sfințită. Despre crucea scoasă la vânzare acesta a scris că a fost sfințită de Înalt PreaSfințitul Teodosie și că este o cruce de lemn. Ce este și mai incredibil este ceea ce cere în schimb tânărul: un loc mai bun la moaștele Sfintei Parascheva.

CITEȘTE ȘI: CE PUTERE ARE APA SFINȚITĂ

„Dovadă fotografia şi reportajul de la ştiri în care apar. Crucea este aducătoare de noroc, sănătate şi fericire, doar am avut noroc s-o scot chiar eu şi să nu fac răceală de la apa rece. O dau la schimb pentru un loc mai în faţă la moaştele Sfintei Parascheva. Rog seriozitate.”, sună anunțul de pe OLX.ro.

MARKETING de BOBOTEAZA. Ce lucru INCREDIBIL a scos ieri la vanzare un roman1

Ieri românii au sărbători Boboteaza, prilej cu care s-a sfințit Agheasma Mare de către Patriarhul Daniel la Dealul Mitropoliei, un obicei al acestei sărbători. Patriarhul Daniel le-a mărturisit ieri credincioșilor că apa sfințită are proprietăți curative de neimaginat atât pentru trup cât mai ales pentru suflet, fiind un izvor de binecuvântare pentru oameni, animale, locuințe, biserici, mediul înconjurător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top