Connect with us

Revistateo.ro

Victor Bogdan

Inedit

Marius Nedelcu a facut parte dintr-o secta

Marius NedelcuMarius Nedelcu nu mai face parte din trupa Akcent. Despartirea sa de trupa care l-a consacrat a survenit imediat dupa ce el si-a manifestat dorinta de a avea o cariera solo. Programul lui de cantaret solist si cel al trupei Akcent se batea cap in cap, atunci s-a luat decizia plecarii sale din trupa. Marius spune despre fosta trupa din care facea parte ca este „o trupa inteligenta”, pentru ca rufele murdare au fost spalate in interior, nu in public.

„Am crezut ca pot sa fac mai mult, nu vad unde am gresit, nu au gresit nici ei pentru ca au considerat ca e bine sa mearga mai departe fara mine.” Apele au inceput sa se aseze, Marius a avut parte de foarte mult sprijin, venit din partea prietenilor sai, care surprinzator l-au sustinut foarte mult. Imediat dupa despartire o alta casa de discuri foarte buna din Romania, i-a facut o oferta si el a acceptat-o.

Multi dintre noi nu stiu care a fost viata lui Marius inainte de a intra in trupa Akcent. Cand a venit in Bucuresti, Marius s-a dus la o secta. Era un tip cool, fitos, tanar si nelinistit trecerea la aceea religie i-a deschis putin ochii si la facut sa fie mai intelep si cumpatat. „Nu ma apucam de muzica, daca nu eram obligat sa cant in corul bisericii.”

Acestea au fost cateva din momentele de cumpana a lui Marius Nedelcu, fost component al trupei Akcent.

Tema dezbatuta de emisiunea TEO live a fost „Momente de cumpana”, iar unul dintre invitatii care au dezbatut-o a fost Marius Nedelcu. Daca ai o propunere de tema sau vre-un invitat pe care ti-l doresti in emisiune, Scrie-ne aici>>

2 Comments

2 Comments

  1. ela_mihaiguia

    2008-06-16T18:26:12+03:00 at 2008-06-16T18:26:12+03:00

    SALLUT NUMELE MEU ESTE ELA , VREAU SA II TRANSPIT LUI MARIUS PRIN INTRMEDIUL DV. CA M-A DEZAMAGIT FOARTE MUPT DEOARECE ERAU UN FAN INRAIT AL TRUPEI AKCENT SI CEL MAI MULT I LIUBEAM PE DEL ,NU CA PE MIHAI,ADI SI SORIN NU II IUBEAM(IUBESC) DA LA EL TINEAM CEL MAI MULT .SI AKUM IMI PLACE FORMATIA AKCENT SI INCA MAI IS FAN AKCXENT DAR MARIUS M-A DEZAMAGIT ZIN ZIUA CAND AM AFLAT CA AI SA PLECI DE LA AKCENT DE FIECARE DACATA CAND IMI AMINREAM SAU ASCULTAM MEL.’ VOASTRE” IMI VENEA SA PLANG CA SI AKUM DE ALTFEL, POATE NU MA CREDETI DAR SINCERA SA FIU NU AS AVEA DC SA MINT . MARIUS CHEAR DACA NU MAI FACI PARTE DIN AKCENT TOT DE MAI BESK DA NU CHEAR ASA MOOOLT SI SA NU UIT CA SI PE MIHAI ,ADI,SORIN SIO CO II BESK . NU MAI AM CUVINTE ORICUM TE PUUUP MARIUS,AM UITAT SA ZIC CA CEA MAI MARE DORINTA AM MEA ERA SA MA INTALNESC CU AKCENT DAR DECAND AI PLECAT U DE LA AKCENT AS VREA SA ZIC CA AS VREA SA MA INTALNESC CU U :d:d:d.AM UITAT SA MENTIONES CVA AM DOAR 14 ANI(ADICA FAC IN 31 OCT:d) ORICUM SUCCES IN CONT.PWWWWP:*:*:*:x:x::x PA PA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top