Connect with us

Revistateo.ro

Marimea conteaza sau e doar un mit

dragoste

Marimea conteaza sau e doar un mit?

La bărbați, în medie, organul genital are in jur de 15 centimetri. Dar, dacă partenerul tău este unul din milioanele de bărbați care îl au ceva mai scurt decât atât? Nu trebuie să intri în panică! Iată ce ar trebui să știi dinainte.

1. Nici vaginul femeii nu este prea adânc.  De fapt, adâncimea lui este direct proporționala cu lungimea degetului arătător, cu o medie de 8 cm.

2. Cele mai multe femei nu simt plăcere doar din penetrare – Doar una din cinci femei, spune media. De aceea, un rol important este jucat și de felul în care acorzi atenție și celorlalte părți ale corpului ei, conform acestui site.

3. Contează mai mult proporția și mai puțin dimensiunea – Femeile prefera un bărbat care are organul genital proporțional cu restului corpului său.

4. ”Mai mare” nu înseamnă neapărat ”mai bine” – Înseamnă că femeia ar putea simți dureri în timpul actului sexual și asta nu va fi confortabil.

5. Nu este o legătură directă între mărimea bărbatului și satisfacția femeii – Studiile spun că ele nu sunt întotdeauna mai satisfăcute de un organ genital mai mare.

6. Partenerul tău ar putea fi mai bun la pat tocmai pentru că înțelege ce îi lipsește – De aceea, se va concentra mai mult pe tine și pe plăcerea ta.

7. Circumferința este importantă – În general, nu lungimea organului oferă placere femeii, ci circumferința acestuia, deoarece țesuturile sensibile ale clitorisului învaluie vaginul.

Sursa: danandronic.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top