Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Dana Nălbaru le oferă copiilor educație sexuală

Dana Nălbaru a povestit pentru A List Magazine, revista Andreei Esca, despre cum își educă micuții.

Fosta membră a trupei HI-Q a mărturisit că e ceva normal ca pruncii ei să știe de mici anumite lucruri de la părinții, cum ar fi conceperea copiilor.

„Băiețelul meu de trei ani știe că spermatozoidul fecundează ovulul. Avem enciclopedii, vorbim despre asta. La fel am făcut și cu Sofia.

Nu sunt adepta secretelor. Iar ei nu au avut nicio traumă și niciun interes ieșit din comun pentru subiectul ăsta, deci consider că am procedat corect’, a mărturisit Dana Nălbaru, în cadrul emisiunii „Love is Fun cu Gaspar și Bogdan’, la A List Magazine.

Dana, despre fericire și femeia secolului XXI

„Fericirea vine din echilibrul interior. Când te redescoperi pe tine însuți și înveți să te iubești, te poți bucura de absolut tot ce există, înveți să apreciezi chiar și momentele mai puțin bune și dai cu seninătate din preaplinul tău, oricui are nevoie. (…)

Nu aș vrea să par o feministă, cred cu tărie că oamenii au probleme și trăiri similare, indiferent de sex. Dacă e să mă adresez, însă, strict femeilor le-aș spune că viața în sine e o binecuvântare, că nimic nu ți se dă decât pentru a învăța despre cât de puternic poți fi și că puterea există în noi, ea nu se duce să se topească în eter decât în momentul în care închizi ochii”, a mărturisit într-un interviu pentru kudika.ro.

CITESTE SI: Dana Nălbaru s-a întors în România, împreună cu copiii. Dragoș Bucur a rămas în Irlanda

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top